Tillbaka till toppen

Nordens ledande marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Det våras för superdeals!

Se alla deals

Beck 43-46 Box
Beck 43-46 Box

1 / 2

Beck 43-46 Box

199 kr
BECK 43 - ETT NYTT LIV En kropp hittas flytande i vattnet i närheten av Liljeholmen. Kroppen tillhör en 39-årig dansk medborgare med ett gediget brottsregister och medlem i en ökänd dansk knarkliga. Ligans ledare sitter i svenskt fängelse och den
  • Drama, Svensk, Crime
  • DVD
  • 2022
  • Svenskt omslag
Läs mer
BECK 43 - ETT NYTT LIV
En kropp hittas flytande i vattnet i närheten av Liljeholmen. Kroppen tillhör en 39-årig dansk medborgare med ett gediget brottsregister och medlem i en ökänd dansk knarkliga. Ligans ledare sitter i svenskt fängelse och den enda han vill prata med är Steinar Hovland.

BECK 44 - RAGE ROOM
Josef har varit på klassåterträff och träffat Cissi, som han hade en kort kärleksrelation med. Hon berättar om sin pappa gått bort efter att ha blivit brutalt väckt mitt i natten av en maskerad person. Hon är upprörd över polisens agerande, utredningen lades snabbt ner. För att hamna i bra dager hos Cissi börjar Josef utreda fallet utan Alex godkännande. Han får med sig Steinar i sitt undersökande då de ramlar rakt in i en makaber brottsplats.

BECK 45 – 58 Minuter
Alex Beijer ska medverka i morgon-TV. Mitt i direktsändning kommer en av vakterna som jobbar i huset in i studion med dragen pistol. Gisslan blir bland annat Alex. BECK-gruppen ser kidnappningen i direktsändning och drar direkt igång arbetet för att frita gisslan.

BECK 46 – DEN GRÅTANDE POLISEN
Kritiken är massiv mot polisen efter dödsskjutningen av en 14-årig pojke. En stor demonstration mot polisvåldet går fel och spär på kritiken. När en buss, som bl.a. stannar till vid polishögskolan, blir utsatt för ett attentat blir Martin och Alex kallade till platsen. Alla i bussen har blivit brutalt skjutna. Med ett undantag är de skjutna poliser och aspiranter från Polishögskolan. Kan attentatet vara kopplat till demonstrationerna mot polisen?

Format Dolby Digital 5.1
Ljud Svenska
Undertexter Danska Finska Norska Svenska
Genre Drama Svensk Crime
Format DVD
Orginaltitel Beck 43-46
Inspelningsår 2022
Skådespelare Jennie Silfverhjelm Kristofer Hivju Martin Wallström Måns Nathanaelson Peter Haber
Filmformat Widescreen (1.78:1)
Längd 357
Region 2 (Europa)
Åldersgräns 15 år
Utgåva Svenskt omslag
EAN 7332421065829
0
Bli den första att skriva en recension