Tillbaka till toppen
Dagens deals

Till kampanjen

  • 56

    %

Don't Worry Darling (Blu-ray)
Don't Worry Darling (Blu-ray)

1 / 2

Don't Worry Darling (Blu-ray)

79 kr

-56%

179 kr
Alice och Jack har turen att bo i det idylliska samhället Victory, en experimentell företagsstad för de män som jobbar med det topphemliga Victory-projektet och deras familjer. 1950-talets samhällsoptimism försvaras av deras VD, Frank – lika delar fö
  • Thriller
  • Blu-ray
  • 2022
  • Nordiskt omslag
Läs mer
Alice och Jack har turen att bo i det idylliska samhället Victory, en experimentell företagsstad för de män som jobbar med det topphemliga Victory-projektet och deras familjer. 1950-talets samhällsoptimism försvaras av deras VD, Frank – lika delar företagsvisionär och livscoach – och genomsyrar allt i det dagliga livet i den tätt sammanknutna ökenutopin.

Medan männen tillbringar varje dag på Victory-projektets högkvarter, med ”utveckling av progressiva material”, tillbringar kvinnorna – inklusive Franks eleganta partner Shelley – dagarna med skönhet, lyx och utsvävningarna i samhället. Livet är perfekt, där alla boendes behov tillgodoses av företaget. Allt de begär är diskretion och förebehållslöst engagemang till Victory-projektet.

När sprickor i den idylliska tillvaron dyker upp och avslöjar glimtar av något hotfullt bakom den attraktiva fasaden kan Alice inte göra annat än att ifrågasätta vad de faktiskt gör i Victory, och varför. Hur mycket är Alice villig att offra för att avslöja vad det är som egentligen pågår i paradiset?

Upptäck mer inom Film
Format Dolby Atmos
Ljud Engelska
Undertexter Danska Engelska Finska Norska Svenska
Genre Thriller
Format Blu-ray
Orginaltitel Don't Worry Darling
Regissör Olivia Wilde
Inspelningsår 2022
Skådespelare Chris Pine Florence Pugh Gemma Chan Harry Styles Kate Berlant Nick Kroll Olivia Wilde
Filmformat HD 1080p Widescreen (2.39:1)
Längd 123
Region 2 (Europa)
Åldersgräns 15 år
Utgåva Nordiskt omslag
Extramaterial The Making of Don’t Worry Darling Featurette
Alice’s Nightmare Deleted Scene
EAN 7333018024809
0
Bli den första att skriva en recension

Det finns inga recensioner