Tillbaka till toppen

Nordens ledande marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Summerdeals
En förlorad värld (5 disc)
En förlorad värld (5 disc)

1 / 2

En förlorad värld (5 disc)

(9 recensioner)
149 kr
I En Förlorad Värld spelar Anthony Andrews och Jeremy Irons två unga män som träffas på Oxford. Charles (Jeremy Irons) har varken pengar eller familj och blir nära vän med Sebastian (Anthony Andrews). Han blir alltmer involverad i Sebastians famil
  • Drama, TV-serie, Box
  • DVD
  • 1981
  • Svenskt omslag
Läs mer


I En Förlorad Värld spelar Anthony Andrews och Jeremy Irons två unga män som träffas på Oxford. Charles (Jeremy Irons) har varken pengar eller familj och blir nära vän med Sebastian (Anthony Andrews). Han blir alltmer involverad i Sebastians familj som är katoliker i det protestantiska England.

Vi får följa de båda unga männen genom Charles tillbakablickar, som nu är officer i den brittiska armén och som flyttar med sitt kompani till ett engelskt hus på landet. Huset visar sig vara Brideshead, Andrews föräldrahem från vilket Charles har en hel rad ljuva och djupa minnen från sina ungdomsår.

Vald till Englands bästa TV-serie någonsin.

Format Dolby Surround Stereo
Ljud Engelska
Undertexter Danska Finska Norska Svenska Danska Finska Norska Svenska
Genre Drama TV-serie Box
Format DVD
Orginaltitel Brideshead Revisited
Regissör Michael Lindsay
Inspelningsår 1981
Skådespelare Anthony Andrews Diana Quick Jane Asher Jeremy Irons Phoebe Nicholls Sally Bazely Simon Jones Stephane Audran
Filmformat 4:3 (1.33:1)
Längd 660
Region 2 (Europa)
Utgåva Svenskt omslag
EAN 7391772391773
h

hej hej

För 9 månader sedan

snabb o bra leverans

Ja, Jag rekommenderar den här produkten.

D

Didde

För ett år sedan

Fantastisk serie! 5 av 5 solar!

A

Anonym

För 6 år sedan

Titel: En förlorad värld. Underbar! Antagligen den bästa TV-serie som någonsin gjorts. Men den är förmodligen inspelad på film, vilket gör att TV-bilden blir något korning jämfört med dagens digitalteknik. Men det får man stå ut med. Parallellt läser jag boken som kommit i nyutgåva.

A

Anonym

För 8 år sedan

Historien berättas på ett långsamt, något okonventionellt men intresseväckande sätt. Fina betraktelser kring relationer och livet ligger insprängda. Inget billigt publikfrieri. Klart sevärd!

A

Anonym

För 8 år sedan

Måste tyvärr ge dåligt betyg, för den dåliga kvaliteten på bilden. Jag har aldrig sett en DVD så grynig förut. Det är en skymf mot produktionen att ge ut den i detta skick. Den finns som "digitally remastered" har jag sett på nätet. Köp en sådan istället!