Tillbaka till toppen

Nordens ledande marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Summerdeals
Fem Myror är fler än fyra Elefanter (4 disc)
Fem Myror är fler än fyra Elefanter (4 disc)

1 / 2

Fem Myror är fler än fyra Elefanter (4 disc)

(13 recensioner)
149 kr

-21%

188 kr
Boxen Innehåller en bonus-DVD med det bästa ur 1977 års julkalender inklusive lucköppningarna som aldrig visats i TV sedan julkalendern sändes 1977 Fem Myror... framröstades till "bästa svenska barnprogram genom tiderna" i Folktoppen. Svensk
  • Familj, Box, Svensk
  • DVD
  • 1973
  • Svenskt omslag
Läs mer

Boxen Innehåller en bonus-DVD med det bästa ur 1977 års julkalender inklusive lucköppningarna som aldrig visats i TV sedan julkalendern sändes 1977

Fem Myror... framröstades till "bästa svenska barnprogram genom tiderna" i Folktoppen.

Svenskt barnprogram med Magnus Härenstam, Brasse Brännström och Eva Remaeus. Programmet underhåller barnen med sketcher och sånger där undervisning om bokstäver, siffror, lägesangivelser m m alltid förekommer. Första omgången visades hösten 1973 och den andra omgången våren 1975. Flera av programmen har även redigerats om i efterhand. 1977 gjordes en specialupplaga av "Fem Myror" som julkalender där varje lucka representerade en bokstav.

Format Dolby Digital 2.0
Ljud Svenska
Undertexter Undertexter saknas
Genre Familj Box Svensk
Format DVD
Orginaltitel Fem Myror är fler än fyra Elefanter
Inspelningsår 1973
Skådespelare Brasse Brännström Eva Remaeus Magnus Härenstam
Filmformat 4:3 (1.33:1)
Längd 740
Region 2 (Europa)
Åldersgräns Barntillåten
Utgåva Svenskt omslag
EAN 7391772105004
A

Anonym

För 3 år sedan

Bästl

A

Anonym

För 5 år sedan

Utan tvekan det absolut bästa barnprogrammet i svensk tv-historia, håller lika bra nu som första gången jag såg det (har sett programmet sedan jag gick i dagis och är nu vuxen, tittar på det sporadiskt fortfarande)! En självklar serie jag skall visa för mina framtida barn.

A

Anonym

För 6 år sedan

Det är med en tår jag beställer den här boxen till min sexåriga son men även till mig själv, att tåren sitter där någonstans i ögonen är för att de alla nu är borta, det är det hårda med att vara född 1968 och inse att världens bästa barnprogram bara existerar i historien även om man kan introducera den för sina barn via en box. Jag minns hur man satt klistrad framför TV- rutan när det begav sig och den sändes ju i repris hur många gånger som helst vad jag minns och man satt väl lika klistrad varje gång medan man var barn vad jag minns i alla fall. Nu är de borta men de finns kvar i våra tankar och kanske även hos yngre generationer, för jag tycker verkligen den är värd att låta barn av idag också få se dem.

A

Anonym

För 6 år sedan

Jag kommer allt ihåg denna serie då jag själv var ett barn. Kan bara hålla med alla positiva recensioner! Jag beställde denna box med nostalgi, värme, lärdom och humor m m. Tack Magnus, Brasse och Eva!

A

Anonym

För 6 år sedan

Magnus, Brasse och Eva; Här är där ni inte är men 5 myror är det bästa barnprogrammet någonsin i svensk TV.