Fifty Shades of Grey - Unseen Edition

DVD - Nordiskt omslag

Fifty Shades of Grey - Unseen Edition
Tipsa en vän
79 kr Tillfälligt slut

Säljs av CDON.COM

Aktivera bevakning genom att fylla i din e-postadress nedan och klicka på 'Bevaka'. Vi meddelar dig när produkten går att beställa.

Ana är en oerfaren collegestudent som får i uppgift att intervjua den mystiske miljardären Christian Grey. Men det som börjar som ett affärsmöte förvandlas snabbt till ett okonventionellt förhållande. Ana rycks med i Christians glamorösa livsstil men får snart se en annan sida av honom när hon uppdagar hans hemligheter och samtidigt börjar utforska sina egna mörka lustar. Resultatet är en passionerad romans där Christian och Ana testar gränserna för hur långt de är villiga att gå för sitt förhållande.
Nedan information kommer från CNET, CDON.COM kan inte garantera att denna information är korrekt.
Ljud: Dolby Digital 5.1 Bild: Widescreen (2.40:1)
Språk: Engelska Längd (min): 123
Text: Danska, Finska, Norska, Svenska Beräknad leveranstid: Tillfälligt slut
Kategori: Drama, Romantik Releasedatum: 2015-06-15
Originaltitel: Fifty Shades of Grey Region: 2 (Europa)
Regissör: Sam Taylor-Johnson Åldersgräns: 15 år
Inspelningsår: 2015
Skådespelare: Dakota Johnson, Jamie Dornan, Jennifer Ehle, Max Martini, Marcia Gay Harden, Eloise Mumford, Luke Grimes, Rita Ora Extramaterial:
  • The Unseen Version: Extended Version With An Alternate Ending
  • A Tease Of Fifty Shades Darker
Nedan information kommer från CNET, CDON.COM kan inte garantera att denna information är korrekt.
Antal recensioner: 29 Genomsnittsbetyg: 4,4
72%
10%
7%
3%
7%

Mest hjälpsamma positiva recension

Linda Jessica

Så jäklar bra är den här filmen, slutade tråkigt men längtar tills nästa film av fifty shades of grey kommer ut (2016)

Vs.

Mest hjälpsamma kritiska recension

Elisabeth

Till er som läst böckerna, se inte filmen. Den sämsta filmen någonsin. Dåligt skådespeleri, dålig budget, retar mig på så många detaljer som inte stämmer överens med boken, det märks att de inte hade en speciellt stor budget. Ingen handling bara sex sex sex och det är inte allt boken handlar om. Skit film!

Älskar denna film. Så bra!!!

Så sjukt bra rulle! =) <3<3<3 mystisk romantik!
Med 2 olika slut det var kul =)

Väldigt inspirerande film...

Till er som läst böckerna, se inte filmen. Den sämsta filmen någonsin. Dåligt skådespeleri, dålig budget, retar mig på så många detaljer som inte stämmer överens med boken, det märks att de inte hade en speciellt stor budget. Ingen handling bara sex sex sex och det är inte allt boken handlar om. Skit film!

Ser fram emot uppföljningen

Klart sevärd. Sensuell och het film. Men också känslosam. Har INTE läst böckerna och VILLE inte se filmen heller. Ha ha :) Där fick jag! Tyckte mycket om den. Kvinnliga huvudrollsinnehavaren var bäst spelad. Mr.Grey lite "torr" som någon annan nämnt, MEN det är väl exakt det som är hans "yta". Tycker man ska se filmen!

Väldigt sensuell och fint gjord film. Har inte läst boken, så har inget att jämföra med. Men filmen är klart sevärd.

Absolut en film värd att se! 😊👍

Som vanligt när man läst böckerna först blir filmen en besvikelse. Historien stämmer inte riktigt och filmen känns stressad, många av detaljerna som är viktiga för att beskriva Ana och Christians karaktärer finns inte med och jag tycker att man får en lite annan bild av dem och deras förhållande med varandra.
Men trots det är det absolut en film värd att se.

Hade mycket mer förväntningar, blev en bevikelse tyvärr. Tycker att skådespeleriet är rätt så torrt och dessutom så var handlingen inte så gripande. Hoppas tvåan får en att ändra sina åsikter.

Fifty Shades (film 1 - hoppas jag...), trots alla, usla recensioner efter premiären av alla högtravande och självgoda kultursnobbar efter premiären är sevärd. Det är en Love Story med en udda vinkling (BDSM), en del udda erotiska tekniker, som bara antyds utan att gå in i detalj. På det sättet följer filmen boken, som är ju poängen med filmatiseringen av en sådan dundersuccé. Eloge till regissören, hon lyckades hålla en hårfin balans både när det gäller det visuella och det språkliga. De mest ekivoka tonats ner något, och som plus, just pga. detta kan filmen nå ut till flera, de som trodde att filmen var bara snusk och när de läste boken, läste de inte mellan raderna. Faktiskt, skulle jag inte alls bli förvånad om flera filmer produceras i den genre längre fram. Tänk, Fifty Shades som banbrytare!
Bara en kort PS. Min uppfattning är att regissören har betydligt mer stil och finess än författarinnan, fast jag tror inte att hon gråter hela vägen till banken för det...

Supperbra. Jag bara älskar filmen.

Ett ord räcker, wonderful.....
Slutar ovisst, så nu måste jag bara köpa böckerna, vill veta vad som händer efter detta...

Älskade filmen så nu längtar jag tills filmen kommer i brevlådan! Har väntat sen februari då jag bokade och betalade den 😜 längtar dessutom tills tvåan och trean kommer ❤️

Jag har sett filmen varje dag en vecka i sträck nu, får inte nog av Mr Grey!

älskar den!!

Har inte fått dvd:n ännu, men har sett filmen (Fifty shades of Grey) och läst alla böckerna och jag älskar dem och filmen. Vill alltid ha mina favoritfilmer hemma i min samling, så jag ser fram emot att få dvd:n i min brevlåda snart...

Se den inte.

Såg filmen på bio och tyckte att den var hur bra som helst. Visst den tar inte med vissa scener från boken men då skulle filmen vara jätte lång. Bra scener har valts att ta med från boken och jag tyckte om skådespelarna.

👍😊

Jättebra!

Jätte bra!! 👍😊

Lika bra som boken, grymt bra!!! Min nya favorit film.

Filmen var mycket bättre än boken eftersom man slapp allt upprepande och det överdrivna och gudinnor och undermedvetna hit och dit. Jag hade nog hellre sett en Grey som passade bättre visuellt i rollen eftersom han i boken har kopparfärgat hår och grå ögon, men annars är jag väldigt nöjd!

Grymt bra! Va rädd att jag skulle bli besviken då böckerna oftast är bäst! Men Denna va grym! Längtar till film 2 kommer!

Såg den på bio och längtar tills filmen kommer så jag kan se den om och om igen!

Helt bara älskar filmen!!
Måste ses, måste finnas i filmhyllan !!!

Riktigt bra! Håller utan tvekan måttet i sitt utförande till hur boken e skriven. Jag e så fascinerad utav hur bra annas och christians roller spelas och inte minst i hur deras samspel i skådespeleri kan kännas så äkta. Utan tvekan min nya favorit film! Var rädd att filmen skulle vara till besvikelse i hur böckerna fängslade mig MEN filmen lämnade samma eftertanke. Klart värd topp betyg. Rekomenderas varmt till dem som helt missat detta. Om det nu finns ngn som undkommit snackisarna sen boken kom i utgåva...ha det bra. Vänligen cissi

Så jäklar bra är den här filmen, slutade tråkigt men längtar tills nästa film av fifty shades of grey kommer ut (2016)

Försäkringsvillkor

  • Reparation eller ersättningsprodukt med motsvarande prestanda.
  • Ersättning för skador som uppstått genom en plötslig och oförutsedd yttre händelse t ex tappskada, krosskada, fukt/vatten, blixtnedslag/åska/överspänning.
  • Ersättning för funktionsfel som inte ersätts av garanti eller reklamationsrätt.
  • För mobiltelefon är självrisken 195 kr vid skada. För övriga produkter gäller försäkringen utan självrisk.

Läs fullständiga försäkringsvillkor

För och efterköpsinformation

}

Tipsa en vän

Delbetala

Denna produkt kan delbetalas med följande alternativ:

  • 87 kr /mån - 3 mån, 0% ränta (95 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
  • 75 kr /mån - 6 mån, 0% ränta (195 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
  • 60 kr /mån - 12 mån, 0% ränta (295 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
  • 43 kr /mån - 36 mån, 9.95% ränta (395 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)

Kostnadsberäkningen inkluderar ej uppläggnings- och aviavgift.

Välj Delbetalning som alternativ i kassan.

Mer information »