Tillbaka till toppen

Nordens ledande marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Summerdeals
Game of Thrones - Säsong 8 (Blu-ray)

1 / 1

Game of Thrones - Säsong 8 (Blu-ray)

(9 recensioner)
99 kr

-24%

130 kr
Den Emmy®-belönade serien är tillbaka i en sista säsong av dubbelspel och förräderi, ädelmod och heder ... och en slutgiltig uppgörelse mellan de levande och de döda. The Night King och de dödas arméer stormar emot Jons och Daenerys samlade styrko
  • Äventyr / Fantasy, Drama, TV-serie, HBO
  • Blu-ray
  • 2019
  • Nordiskt omslag
Läs mer
Den Emmy®-belönade serien är tillbaka i en sista säsong av dubbelspel och förräderi, ädelmod och heder ... och en slutgiltig uppgörelse mellan de levande och de döda. The Night King och de dödas arméer stormar emot Jons och Daenerys samlade styrkor, och efter åtta säsonger kulminerar allt i den definitiva upplösningen som ger svar på en mängd frågor kring huvudkaraktärernas öden.
Format Dolby Atmos
Ljud Engelska
Undertexter Danska Finska Norska Svenska
Genre Äventyr / Fantasy Drama TV-serie HBO
Format Blu-ray
Orginaltitel Game of Thrones - Season 8
Inspelningsår 2019
Skådespelare Alfie Allen Carice van Houten Conleth Hill Emilia Clarke Gwendoline Christie Hannah Murray Iain Glen Isaac Hempstead-Wright Jerome Flynn Joe Dempsie John Bradley Kit Harington Kristofer Hivju Lena Headey Liam Cunningham Maisie Williams Nathalie Emmanuel Nikolaj Coster-Waldau Peter Dinklage Rory McCann Sophie Turner
Filmformat 16:9 Widescreen HD 1080p
Region 2 (Europa)
Utgåva Nordiskt omslag
EAN 7340112751920
M

Micael stanze

För 6 månader sedan

Inte bra alls ! Sista skivan på säsongen funkar inte i spelaren. Och de är definitivt inte spelaren de är fel på. Har inte orkat reklamera. Tar bara en massa tid, jag inte har.

T

Toffe

För 6 månader sedan

Film fantasy

M

Mr Cinema

För 8 månader sedan

Bra kvalitet. Mkt skarpare o ljusare än originalet på HBO. dett gjorde att se däsong 8 igen förbättrade upplevelsen o faktiskt även handlingen ... se om om ni bara sett på HBO Rekommenderas!

Ja, Jag rekommenderar den här produkten.

J

JiBe

För ett år sedan

Säsongen håller inte samma standard som ett antal av de tidigare. Känslan är tydlig av att nu måste vi få ett avslut. Följden blir att man slarvar. Men samtidigt så fullbordar den en fantastisk fantazy-serie, så jag skulle inte vilja vara utan den.

Ja, Jag rekommenderar den här produkten.

A

Anonym

För 2 år sedan

En bra avslutning på en fantastisk serie. Trots vissa personer tycks ha haft en annan uppfattning tycker jag att detta slut var mycket värdigt efter en lång upptrappning, med både spänning, äventyr och oväntade vändningar.