Tillbaka till toppen
Dagens deals

Till produkterna

Lightyear (Blu-ray)
Lightyear (Blu-ray)

1 / 2

Lightyear (Blu-ray)

(4 recensioner)
79 kr
Disney Pixars “Lightyear” är bakgrundshistorien om Buzz Lightyear, hjälten som gav inspiration till leksaken. Filmen följer den legendariska rymdjägaren på ett intergalaktiskt äventyr tillsammans med en grupp av ambitiösa rekryter och sin robotkompan
  • Tecknat/animerat, Disney, Pixar, Barn
  • Blu-ray
  • 2022
  • Scandinavian
Läs mer
Disney Pixars “Lightyear” är bakgrundshistorien om Buzz Lightyear, hjälten som gav inspiration till leksaken. Filmen följer den legendariska rymdjägaren på ett intergalaktiskt äventyr tillsammans med en grupp av ambitiösa rekryter och sin robotkompanjon Sox.
Format DTS HD - Master Audio 7.1 Dolby Digital 5.1 Swedish Dolby Digital 5.1 Finnish
Ljud Finska Svenska Engelska
Undertexter Engelska Finska Svenska
Genre Tecknat/animerat Disney Pixar Barn
Format Blu-ray
Orginaltitel Lightyear
Regissör Angus MacLane
Inspelningsår 2022
Filmformat HD 1080p Widescreen (2.39:1)
Längd 105
Region 2 (Europa)
Åldersgräns 7 år
Utgåva Scandinavian
Extramaterial Lightyear Filmmaker Commentary
Building the World of Lightyear
The Zap Patrol
Toyetic
DELETED SCENES
EAN 7333018024168
D

DTmartin

För 2 månader sedan

Denna filmen är en av mina favoriter just nu, den riktigt underhållande både för vuxen som för barn. En massa action i filmen, samt den känns välgjord. Helt klart en film som håller dagens moderna mått för vår moderna värld.

Ja, Jag rekommenderar den här produkten.

P

Pös

För 9 dagar sedan

Bra, info inför leverans va bra

Ja, Jag rekommenderar den här produkten.

T

Tobbe

För en månad sedan

Filmen om Buzz Lightyear funkade väldigt bra för mig. Bra story, godbitar och citat hämtade från första Toy Story gör att den här filmen gör sig väldigt bra. Det nya möter det gamla kan man säga. Skeptismen jag hade innan jag såg den var hög men den mosade den. Har redan kollat den en handfull gånger och kommer se den om och om igen.

Ja, Jag rekommenderar den här produkten.

D

Disney88

För en månad sedan

En fruktansvärt dålig film med en oengagerande story, kasst röstskådespeleri, ointressanta karaktärer samt ett minst sagt tveksamt moraliskt budskap. Helt klart Pixars sämsta film så här långt. Inte en chans att detta hade varit en film som hade inspirerat ett barn på tidigt 90-tal att vilja ha en Buzz Lightyear actionfigur. Det är solklart att filmen gjordes med ett enda syfte: att hjärntvätta barn med ett specifikt politiskt budskap. Handlingen och karaktärerna var en eftertanke.