Tillbaka till toppen
Dagens deals

Till kampanjen

  • 40

    %

Mayhem (Blu-ray)
Mayhem (Blu-ray)

1 / 2

Mayhem (Blu-ray)

59 kr

-40%

99 kr
Derek har en riktig skitdag. Inte nog med att han fått sparken på felaktiga grunder, dessutom har hela skrapan där han arbetar satts under karantän på grund av ett virus. Som en löpeld sprider sig den livsfarliga smittan, som gör att folk släpper al
  • Action, Komedi, Rysare
  • Blu-ray
  • 2017
  • Svenskt omslag
Läs mer

Derek har en riktig skitdag. Inte nog med att han fått sparken på felaktiga grunder, dessutom har hela skrapan där han arbetar satts under karantän på grund av ett virus. Som en löpeld sprider sig den livsfarliga smittan, som gör att folk släpper alla sina hämningar. Och då menar vi ALLA, såväl våldsamma som sexuella. Mitt i detta kaos bestämmer sig Derek för att göra upp med de chefer som behandlat honom illa och sätter riktningen mot högsta hönsens boning på översta våningen. På vägen får han sällskap av Melanie, en sällsynt ursinnig ung kvinna med samma mål – att göra köttfärs av bossarna!

Temposnabb, sjukt våldsam och absurt rolig är MAYHEM en film man inte glömmer i första taget. Derek spelas av Steven Yeun som vi lärt känna från zombieserien ”The Walking Dead” och som fått ta emot en rad priser för kritikerhyllade ”Bränd”. Som Melanie ser vi Samara Weaving som slog igenom i skräckkomedi-succén ”Ready or Not” och som även haft framträdande roller i ”Three Billboards Outside Ebbing, Missouri” och ”Bill & Ted Face the Music”.

Format Dolby Digital 5.1 DTS HD - Master Audio 5.1
Ljud Engelska
Undertexter Danska Finska Norska Svenska
Genre Action Komedi Rysare
Format Blu-ray
Orginaltitel Mayhem
Regissör Joe Lynch
Inspelningsår 2017
Skådespelare Caroline Chikezie Samara Weaving Steven Brand Steven Yeun
Filmformat 16:9 Widescreen Widescreen (2.35:1)
Längd 88
Region 2 (Europa) 2 (Eurooppa)
Åldersgräns 15 år Over 15 Yli 15
Utgåva Svenskt omslag
EAN 7350036729943
0
Bli den första att skriva en recension

Det finns inga recensioner