Tillbaka till toppen
Miss Marple - Box 1 (2 disc)
Miss Marple - Box 1 (2 disc)

1 / 2

Miss Marple - Box 1 (2 disc)

(2 recensioner)
Ingår i kampanjen: Film - 5 för 250 kr
79 kr
Denna DVD innehåller 4 fristående avsnitt på 2 discar. I denna Agatha Christies skarpsinniga och frågvisa karaktär Miss Jane Marple (Geraldine McEwan) gömmer sig oanade talanger. Med hennes starka intuition och otroliga iaktaglesförmåga hamnar Mis
 • Drama, Thriller, TV-serie, Box, Crime
 • DVD
 • 2004-
 • Nordiskt omslag
Läs mer

Denna DVD innehåller 4 fristående avsnitt på 2 discar.

I denna Agatha Christies skarpsinniga och frågvisa karaktär Miss Jane Marple (Geraldine McEwan) gömmer sig oanade talanger. Med hennes starka intuition och otroliga iaktaglesförmåga hamnar Miss Marple i mystiska mordfall som hon tar sig an med en hel del humor på vägen.

 

 • Mordet i Prästgården/Murder at the vicarage.
  När kyrkoherden i miss Marples hemby i förtvivlan utbrister att den som mördar överste Prothero skulle göra världen en tjänst, inser han inte att det är något han kommer att ångra. När översten mördas i prästgården blir listan över misstänkta lång, eftersom han har lyckats skaffa sig många fiender i byn. Miss Marple, som återhämtar sig från sviterna efter en olycka, är i en perfekt position att ta sig an fallet.

   

 • 4:50 från Paddington/4.50 from Paddington
  Två tåg åker en kort stund jämsides just när de rusar förbi ett lantgods. Till sin fasa blir miss Marples väninna Mrs McGillicuddy (Pam Ferris) vittne till hur en man i en förbipasserande vagn brutalt stryper en okänd kvinna. Eftersom man inte hittar någon kropp, tror polisen att hon bara har drömt. Miss Marple är övertygad om att svaret finns hos den olyckliga familjen som äger godset. Hon övertygar en ung väninna att utge sig för att vara hushållerska och samla in ledtrådar åt henne.

   

 • Liket i biblioteket/The body in the library
  Miss Marples väninna Dolly Bantry ber om hjälp när hon och hennes man hittar en mystisk kvinna död i sitt bibliotek. När man får veta att en dansvärdinna har försvunnit från hotellet där hon arbetade så verkar offret, om inte mördaren, vara identifierad. Men när ännu ett lik dyker upp så inser miss Marple (Geraldine McEwan) att orsaken tll mordet går tillbaka till en tidigare tragedi och att både kärlek, pengar och ensamhet spelar en viktig roll.

   

 • Ett mord annonseras/A murder is announced
  En annons som tillännager datum och plats för ett förestående mord får en hel by att surra av nyfikenhet. Även om alla är övertygade om att det är ett skämt så samlas en folkmassa vid Letitia Blacklocks hus vid utsatt tid. Plötsligt släcks ljuset och en revolverman skjuter in i rummet. När ljuset tänds är Letitia skadad och den okände revolvermannen ligger död. Miss Marple, som är och hälsar på en gammal vän i byn, kan inte motstå att ta sig an utredningen.
Format Stereo
Ljud Engelska
Undertexter Danska Finska Norska Svenska
Genre Drama Thriller TV-serie Box Crime
Format DVD
Orginaltitel Miss Marple - Box 1
Regissör Andy Wilson
Inspelningsår 2004-
Skådespelare Ben Miller Bruce Mackinnon Emma Cooke Florence Hoath Geraldine McEwan Giles Oldershaw Ian Richardson Jack Davenport James Fox Jamie Theakston Joanna Lumley Mary Stockley Robin Soans Simon Callow Tara Fitzgerald
Filmformat 16:9 Widescreen Widescreen (1.78:1) Anamorfisk
Längd 376
Region 2 (Europa)
Åldersgräns 11 år
Utgåva Nordiskt omslag
EAN 7333018001336
L

Lynley

För ett år sedan

Gillar äldre serier

Ja, Jag rekommenderar den här produkten.

A

Anonym

För 7 år sedan

bra