Tillbaka till toppen
Moonfall (Blu-ray)
Moonfall (Blu-ray)

1 / 2

Moonfall (Blu-ray)

(3 recensioner)
Ingår i kampanjen: 3 för 199 kr
99 kr
På grund av mystiska krafter så kastas månen ur den normala omloppsbanan och den skickas på kollisionskurs mot vår jord. Några veckor återstår innan jorden kan ta slut och chefen för Nasa, f.d astronauten Jo Fowler, är säker på att hon kan ha nyckeln
  • Action, Äventyr / Fantasy, Science Fiction
  • Blu-ray
  • 2022
  • Nordiskt omslag
Läs mer
På grund av mystiska krafter så kastas månen ur den normala omloppsbanan och den skickas på kollisionskurs mot vår jord. Några veckor återstår innan jorden kan ta slut och chefen för Nasa, f.d astronauten Jo Fowler, är säker på att hon kan ha nyckeln för att rädda jorden. En konspirationsteoretiker och en astronaut är de enda som tror henne. Våra osannolika hjältar står inför ett omöjligt uppdrag i yttre rymden och de lämnar sina älskade på jorden när de beger sig mot månen för att snart upptäcka att den inte var vad man trott.
Format DTS HD - Master Audio 5.1
Ljud Engelska
Undertexter Danska Finska Norska Svenska
Genre Action Äventyr / Fantasy Science Fiction
Format Blu-ray
Orginaltitel Moonfall
Regissör Roland Emmerich
Inspelningsår 2022
Skådespelare Ava Weiss Carolina Bartczak Charlie Plummer Donald Sutherland Eme Ikwuakor Halle Berry John Bradley Michael Peña Patrick Wilson Wenwen Yu
Filmformat Widescreen (2.35:1) HD 1080p
Längd 130
Region 2 (Europa)
Åldersgräns 12 år
Utgåva Nordiskt omslag
EAN 5705535067898
T

Tony

För 20 dagar sedan

Betyg 1 på imdb. Riktigt dålig film. Det är som filmmakarna inte kan göra bra katastroffilmer längre, det var bättre förr. Specialeffekterna är bra, men det är allt.

A

Agne Tjernberg

För en månad sedan

En riktigt dålig film. Men cdon kan jag rekommendera!

P

Pelle

För en månad sedan

Katastrof filmer var mycket bättre förr! Politisk korrekthet och politiska inslag där ägare i filmbolaget lägger sig i handling och val av skådisar undanbedes. Dessutom är manuset svagt, påminner om en lågbudget Marvel film.