Tillbaka till toppen

Nordens ledande marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Summerdeals
Röjar Ralf & Röjar-Ralf kraschar internet (2 disc)
Röjar Ralf & Röjar-Ralf kraschar internet (2 disc)

1 / 2

Röjar Ralf & Röjar-Ralf kraschar internet (2 disc)

49 kr
Röjar Ralf Häng med på äventyr när Walt Disney Animation Studios bjuder in till en fartfylld resa i videospelsvärlden tillsammans med Röjar-Ralf. Ralf har i årtionden spelat skurken i sitt videospel, men han längtar efter att bli lika omtyckt som s
  • Tecknat/animerat, Familj, Disney, Barn, Disney Klassiker
  • DVD
  • Svenskt omslag
Läs mer
Röjar Ralf
Häng med på äventyr när Walt Disney Animation Studios bjuder in till en fartfylld resa i videospelsvärlden tillsammans med Röjar-Ralf. Ralf har i årtionden spelat skurken i sitt videospel, men han längtar efter att bli lika omtyckt som spelets hjälte Fixar-Felix. Därför ger han sig ut på en actionfylld jakt i hopp om att bevisa för alla att han minsann också kan vara hjälte. Sökandet leder honom in i andra spelvärldar, och han träffar den busiga racerföraren Vanilja von Sockertopp. Men när en ond fi ende hotar deras värld, inser Ralf att hela spelhallens öde vilar i hans jättelika händer. Röjar-Ralf är en fartfylld komedi som hela familjen kommer att ha roligt åt. Utgåvan innehåller också Paperman som belönades med en Oscar® i kategorin bästa animerade kortfi lm.

Röjar-Ralf kraschar internet
I detta nya äventyr från Disney lämnar Ralph och Vanilja sin spelhall och beger sig in i den outforskade, vidsträckta och spännande internetvärlden, som kanske eller kanske inte kommer överleva Ralfs röjande. Bråkstaken Ralf och hans kompis Vanilja von Sockertopp, båda två från videospelsvärlden, sätter allt på spel när de ger sig ut på ”world-wide-webben” för att leta reservdelar till Vaniljas videospel, Sockerkick. De visar sig vara svårare än de tror och tillsammans måste de ta hjälp av internets invånare för att hitta det de letar efter.Häng med på äventyr när Walt Disney Animation Studios bjuder in till en fartfylld resa i videospelsvärldentillsammans med Röjar-Ralf.Ralf har i årtionden spelat skurken i sitt videospel, men han längtar efter att bli lika omtyckt som spelets hjälteFixar-Felix. Därför ger han sig ut på en actionfylld jakt i hopp om att bevisa för alla att han minsann också kanvara hjälte. Sökandet leder honom in i andra spelvärldar, ochhan träffar den busiga racerföraren Vanilja von Sockertopp.Men när en ond fi ende hotar deras värld, inser Ralf att helaspelhallens öde vilar i hans jättelika händer.Röjar-Ralf är en fartfylld komedi som hela familjenkommer att ha roligt åt. Utgåvan innehåller ocksåPaperman som belönades med en Oscar® i kategorinbästa animerade kortfi lm.
Format Dolby Digital 5.1
Ljud Svenska Finska Engelska
Undertexter Engelska Finska Svenska
Genre Tecknat/animerat Familj Disney Barn Disney Klassiker
Format DVD
Orginaltitel Wreck-It Ralph & Ralph Breaks the Internet
Filmformat 16:9 Widescreen Widescreen (2.39:1)
Region 2 (Europa) 2 (Eurooppa)
Åldersgräns Barntillåten Tilladt for børn S Tillatt for alle
Utgåva Svenskt omslag
EAN 8717418541972
0
Bli den första att skriva en recension

Det finns inga recensioner