Tillbaka till toppen
Silver Fang - Special Edition Box (uncut)(5 disc)
Silver Fang - Special Edition Box (uncut)(5 disc)

1 / 2

Silver Fang - Special Edition Box (uncut)(5 disc)

199 kr
Innehåller alla fem delarna med Silver fang. SILVER FANG i komplett oklippt original-utförande. 5 DVD-skivor med totalt 21 avsnitt x 24 minuter. Tal på japanska, textat på bl.a. svenska. Bakgrund och information: I den version vi har framme
  • Äventyr / Fantasy, Familj, TV-serie, Box, Anime/manga, Asiatisk film
  • DVD
  • 1986
  • Scandinavian
Läs mer

Innehåller alla fem delarna med Silver fang.

SILVER FANG i komplett oklippt original-utförande.
5 DVD-skivor med totalt 21 avsnitt x 24 minuter. Tal på japanska, textat på bl.a. svenska.

Bakgrund och information:
I den version vi har framme idag dvs Silver Fang 1,2,3 och 4 är det väldigt stora klipp i del 3 och del 4. En del episoder köptes helt enkelt inte in därför att de ansågs för blodiga. Däribland episod 9 samt episod 17,18 och 19. Episod 20 och 21 var så pass blodig och med ett fasligt stort antal döda hundar att av 50 minuter blev det bara 10 min kvar när saxen gjort sitt.

Silver Fang är så pass bra gjord att den även vuxna kan ha god behållning av att se serien. Dock gör de stora klippen i den klippta versionen att viss ordning och logik tappas. Den oklippta versionen råder bot mot detta.

Den oklippta versionen är inscannad från original 16 mm film. Faktiskt två gånger eftersom första inscanningen i Sverige inte blev tillräckligt bra. De episoder som aldrig blev inköpta är nyinköpta i digitaliserad version från Japan.

Således finner vi på dessa 5 dvd över tre timmar med nytt material. Tidigare outgivet material består av 4 episoder vilket är 100 minuter. Klippt material i episod 20 & 21 är 40 minuter och klippt material i alla övriga delar är över 60 minuter. Dessutom är filmerna nyöversatta av Simon Lundström, en välkänd Animee fantast som även pratar Japanska flytande.

Japanskt tal och svensk text och en förbättrad bild kommer ge även vuxna en lång och spännande stund framför sin DVD. 21 episoder á 24 minuter är 504 minuter bra animé. Lite mer än 8 timmar.

Format Mono
Ljud Japanska
Undertexter Finska Svenska
Genre Äventyr / Fantasy Familj TV-serie Box Anime/manga Asiatisk film
Format DVD
Orginaltitel Ginga: Nagareboshi gin - Box (5 disc)
Regissör Tomoharu Katsumata
Inspelningsår 1986
Filmformat 4:3 (1.33:1)
Längd 504
Region 2 (Europa)
Åldersgräns 11 år
Utgåva Scandinavian
EAN 6416548621418
0
Bli den första att skriva en recension

Det finns inga recensioner