Tillbaka till toppen
Dagens deals

Till kampanjen

Twister (Blu-ray)
Twister (Blu-ray)

1 / 2

Twister (Blu-ray)

(1 recension)
Ingår i kampanjen: 5 för 250 kr
99 kr
Hus som blir rivna mitt itu. En brölande ko som snurrar runt i luften. Traktorer som faller som regn. En 150 000 kilos gas-tankvagn förvandlad till en tickande bomb. En fullständig förödelse kommer emot dig med en hastighet av 500 km/h. Twister träf
  • Action, Universal
  • Blu-ray
  • 1996
  • Nordiskt omslag
Läs mer

Hus som blir rivna mitt itu. En brölande ko som snurrar runt i luften. Traktorer som faller som regn. En 150 000 kilos gas-tankvagn förvandlad till en tickande bomb. En fullständig förödelse kommer emot dig med en hastighet av 500 km/h. Twister träffar, krossar och ödelägger.

Helen Hunt och Bill Paxton är två forskare, som jagar det mest förödande frontsystem som har stormat igenom USA:s Tornado Alley på 50 år. Tillsammans hoppas de båda stormjägararna, att kunna samla nog information för att skapa ett omfattande varningssytem. Men för att göra det måste de först sätta stopp för Twisters fatala framfart... Jakten har börjat. Hus som blir rivna mitt itu. En brölande ko som snurrar runt i luften. Traktorer som faller som regn. En 150 000 kilos gas-tankvagn förvandlad till en tickande bomb. En fullständig förödelse kommer emot dig med en hastighet av 500 km/h. Twister träffar, krossar och ödelägger.

 

Format DTS 5.1 DTS HD - Master Audio
Ljud Engelska
Undertexter Danska Finska Norska Svenska
Genre Action Universal
Format Blu-ray
Orginaltitel Twister
Regissör Jan De Bont
Inspelningsår 1996
Skådespelare Alan Ruck Bill Paxton Cary Elwes Helen Hunt Jami Gertz Lois Smith Philip Seymour Hoffman Sean Whalen
Filmformat HD 1080p
Region 2 (Europa)
Åldersgräns 15 år
Utgåva Nordiskt omslag
EAN 5050582611328
J

Jenny

För en månad sedan

Så bra som väntat, den hade bättre bild och ljud på blu-ray Filmen: De sätter sig i illa valda situationer för att kunna ge andra mer tid, så spännande Och för första gången känner jag igen flera skådespelare i det andra laget ;)

Ja, Jag rekommenderar den här produkten.