Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Beckasin Therma Comfort Tyngdkrage och Aromaterapi
Beckasin Therma Comfort Tyngdkrage och Aromaterapi
Beckasin Therma Comfort Tyngdkrage och Aromaterapi
Beckasin Therma Comfort Tyngdkrage och Aromaterapi
Beckasin Therma Comfort Tyngdkrage och Aromaterapi
Beckasin Therma Comfort Tyngdkrage och Aromaterapi
Beckasin Therma Comfort Tyngdkrage och Aromaterapi

1 / 7

Beckasin Therma Comfort Tyngdkrage och Aromaterapi

395 kr

-20%

Rek pris. 495 kr
Ta avkopplingen till nästa nivå med Beckasin Therma Comfort Nackkrage med tyngd. Tar bort spänningar och stress med hjälp av djuptrycksterapi som lindrar muskelspänningar och muskelsmärta. Hemligheten är lerpä
Läs mer

Ta avkopplingen till nästa nivå med Beckasin Therma Comfort Nackkrage med tyngd. Tar bort spänningar och stress med hjälp av djuptrycksterapi som lindrar muskelspänningar och muskelsmärta. Hemligheten är lerpärlorna som ger den perfekta mängden tryck för att hjälpa dig att slappna av. 

Använd varm eller kall. Nackkragen kan användas varm eller kall för ytterligare komfort och för att underlätta värk, spänningar och stelhet. För att använda den varm värmer du den enkelt i mikron 1-2 minuter. Vid kall användning; lägg den i frysen alternativt kylen i en till två timmar. Inkluderad förvaringspåse för när du värmer/kyler för att hålla din nackkrage ren och fräsch. 

Lerpärlor och aromaterapi: Nackkragen är fylld med en blandning av lerpärlor och en naturlig örtblandning. Lerpärlorna med en vikt på ca 1,5 kg är tillräckligt tungt för att ge en djup vävnadsstimulering som lindrar spänningar och smärta och hjälper dig att slappna av i ömma muskler, leder, rygg och nacke. Aromaterapin med en subtil doft som ger en uppfriskande upplevelse och total avkoppling. (Innehåller linfrön, lavendel och myntablad). 

Vid vila eller aktivitet: Nackkragen kan användas i soffan, sängen eller när du arbetar vid skrivbordet. Den går bra att användas även vid gång. Den är utformad för att täcka nacke och axlar för att ge dig full komfortstäckning. Sammetsväven är mjuk vid beröring och anpassar sig till din kropps naturliga form. Den höga kragens design täcker baksidan av din nacke och den breda axeln sitter bekvämt och förblir på plats. 

Instruktioner vid värmning: 

Placera nackkragen i den medföljande förvaringspåsen och placera i mitten av mikrovågsugnen. 

Mikra i 1 minut och 30 sekunder (1:30). För bästa resultat, vänd påsen efter 0:45 och fortsätt värm resterande tid. Uppvärmningstid kan variera efter mikrovågsugn. Värmetiden är baserad på 1100W, vid högre watt minska tiden till 1 minut. -Känn försiktigt på kragen för att kolla temperaturen. Är den inte tillräckligt varm, värm ytterligare 30 sekunder - Överskrid aldrig totalt 3 minuters värmetid. 

Var försiktig när du tar ut kragen då den kan vara väldigt varm. Ta ut kragen ur förvaringspåsen. Innan användning, kolla försiktigt temperaturen innan du lägger kragen på axlarna. Är den för varm vänta en stund tills den svalnat en aning. 

Din nackkrage är nu redo att användas! 

Instruktioner vid kylning: 

Placera nackkudden i förvaringspåsen. 

Kyl ner kragen i frysen i minst en timme. Justera kylningstiden vid behov. 

Ta ur påsen ur frysen och ta fram kragen. Prova försiktigt och se om den är tillräckligt kall. 

Är den för kall, låt den ligga framme i rumstemperatur en stund innan användning. -Din nackkrage är nu redo att användas! 

Användning: 

När kragen är värmd eller kyld är den redo att användas. Placera kragen över axlarna och höj kragen runt din nacke. Sitt ner och slappna av medan nackkragen lugnar dig. Nackkragen sitter på plats medan du går, står eller sitter. Tips! Det är bra att ha en bra hållning medan du använder produkten. 

Skötselråd:

Får endast torka bort fläckar med våt trasa.
Får ej bli blöt
Får ej maskintvättas
Får ej strykas
Får ej blekas

0
Bli den första att skriva en recension

Liknande produkter

För tillfället är vår chat stängd. Skicka gärna ett mail istället, så återkommer vi så fort som möjligt. Vi försöker besvara samtliga frågor inom 24 timmar. Kontakta oss .