Tillbaka till toppen
Elscooter Relync R1 - 205Wh

1 / 1

Elscooter Relync R1 - 205Wh

19 995 kr
Lätt, smidig och enkel att använda. Denna promenadskoter tar dig dit du vill och är mycket enkel att förvara.Den moderna designen och innovativa funktionaliteten ger dig här en promenadskoter i särklass.På några sekunder fäller du enkelt ihop din sc
Läs mer

Lätt, smidig och enkel att använda. Denna promenadskoter tar dig dit du vill och är mycket enkel att förvara.Den moderna designen och innovativa funktionaliteten ger dig här en promenadskoter i särklass.På några sekunder fäller du enkelt ihop din scooter för förvaring och lika lätt fäller du upp den för nästa åktur.


Med en storlek inte större än en resväska och en vikt på endast 28kg kan scootern enkelt tas med i bilen eller lätt förvaras i garderob eller förråd. Önskar du förflytta scootern utan att själv köra den finns det ett smidigt handtag för detta och du tar enkelt med dig scootern precis som en resväska på hjul.Blimo Relync har en elmotor på 170W som drivs av ett kraftfullt 36V 205Wh litiumbatteri. Detta ger gott om kraft för allt normalt användande och backar (upp till 6 graders motlut) klaras av utan problem. Blimo Relync har en toppfart om 6,4 km/h vilket motsvarar raskt promenadtempo och en räckvidd upp till 15 km på en laddning. För den som vill ha ytterligare räckvidd går det bra att komplettera med ett andra batteri som enkelt installeras i promenadskotern.Både motor och batteripaket är helt underhållsfria, bara att ladda i ett vanligt vägguttag och köra! För att enkelt ladda batterierna kan dessa med fördel också tas ur scootern för att laddas på annan plats (OBS kräver tillbehör: . Batterierna mår bäst av att laddas efter varje användningstillfälle, man slipper alltså bekymra sig om att tömma dem innan återladdning.De tre hjulen ger dig en liten svängradie utan att tumma på stabiliteten, vilket är att föredra i trånga utrymmen så som butiker eller smala promenadvägar.Trots små hjul så tar sig denna skoter sig fram även på mer terrängliknande underlag för skogspromenaden såsom trädgårdsfesten.*= Gäller under optimala förhållanden. Räckvidden påverkas av flera yttre faktorer såsom körstil, däcktryck, körunderlag, lufttemperatur, lastvikt etc.


0
Bli den första att skriva en recension

Det finns inga recensioner