Tillbaka till toppen

Nordens ledande marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Det våras för superdeals!

Se alla deals

Elsparkcykel Nitrox Alu-8 Flex V3
Elsparkcykel Nitrox Alu-8 Flex V3
Elsparkcykel Nitrox Alu-8 Flex V3
Elsparkcykel Nitrox Alu-8 Flex V3
Elsparkcykel Nitrox Alu-8 Flex V3
Elsparkcykel Nitrox Alu-8 Flex V3
Elsparkcykel Nitrox Alu-8 Flex V3
Elsparkcykel Nitrox Alu-8 Flex V3

1 / 8

Elsparkcykel Nitrox Alu-8 Flex V3

3 495 kr
Smidig och snygg elscooter med 8,5 tums hjuldiameter, litiumbatteri 36V 7,8Ah (280,8Wh), och stötdämpning baktill. I en handvändning viks scootern ihop och lyfts enkelt in i t.ex. bagageluckan på bilen. I detta utförande är scootern utrustad med k
Läs mer

Smidig och snygg elscooter med 8,5 tums hjuldiameter, litiumbatteri 36V 7,8Ah (280,8Wh), och stötdämpning baktill.

I en handvändning viks scootern ihop och lyfts enkelt in i t.ex. bagageluckan på bilen. I detta utförande är scootern utrustad med komfortabel stötdämpning för bakhjulet.

Modellen har en högeffektiv borstlös navmotor belägen i framhjulet. Denna typ av motorer är mycket tysta och energieffektiva samtidigt som de fordrar minimalt underhåll. Kraften kommer från ett 36V 7,8Ah (280,8Wh) stort litiumbatteri med 18650-celler. Notera att det är 36V batterispänning, vilket ger mer kraft till scootern jämfört med scooters som drivs med 24V. Räckvidden per laddning beror på användning, men är upp till 25 km vid ekonomikörning, därefter laddar du scootern med medföljande laddare i ett vanligt vägguttag. En laddning tar ca 4 timmar. 

På styret finns en snyggt integrerad display som visar bl.a. batteristatus och aktuell hastighet. Endast en knapp finns - tryck en gång för att växla mellan hastighetslägen, dubbelklicka för att slå på belysningen och håll intryckt för att slå på/av scootern. På vänster sida av styret finns ett bromshandtag. Scootern har dubbla bromssystem i form av skivbroms bak och elektronisk återladdande broms fram. Båda bromsarna aktiveras automatiskt av bromshandtaget. 

Nitrox Alu-8 Flex är utrustad med en energisnål (men kraftfull!) LED-strålkastare framtill. På bakskärmen finns en baklampa med bromsljusfunktion. Snygg LED-belysning finns även längst sidorna på scootern för att ge än bättre synlighet under kvällsturen. 

Möjlighet finns att köpa till en komplett sadel med stolpe om du vill kunna sitta ner under färden.

*OBS: Maximalt tillåten toppfart för eldrivna fordon är 20 km/h för att få framföras på allmänna vägar. Eftersom denna elsparkcykel har en toppfart över 20 km/h får den ej framföras på allmän väg.SNABBFAKTA:
- Motoreffekt: 350 Watt 
- Toppfart: Ca 25 km/h 
- Batteri: Litium 36V 7,8Ah (280,8Wh), 18650-celler
- Räckvidd: Upp till 25 km, beroende på användning 
- Bromssystem: Skivbroms bak, elektronisk fram 
- Rammaterial: Aluminium 
- Hjulstorlek: 8,5 tum
- Däcktyp: Solida Däck
- Belysning fram/bak samt längst sidorna 
- Mått (LxH): 112 x 120 cm 
- Max. lastvikt: 120 kg
- Avstånd ståplatta till styre: 98 cm
- Mått emballage: 116 x 20 x 55 cm 
- Vikt netto/brutto: 16 / 19 kg

0
Bli den första att skriva en recension