Tillbaka till toppen

Nordens ledande marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Det våras för superdeals!

Se alla deals

MyNordic MK13 - Elscooter/Elsparkcykel

1 / 1

MyNordic MK13 - Elscooter/Elsparkcykel

(7 recensioner)
4 990 kr
MyNordic MK13  elektrisk skoter är en säker och solid elektrisk skoter som är utformad för att göra trafiken från A-B både rolig och effektiv.  MK13  är utrustad med ett stort 7,8 Ah batteri, en 350 W motor (700 W maximal effekt) och punkterings
Läs mer

MyNordic MK13 elektrisk skoter är en säker och solid elektrisk skoter som är utformad för att göra trafiken från A-B både rolig och effektiv. MK13 är utrustad med ett stort 7,8 Ah batteri, en 350 W motor (700 W maximal effekt) och punkteringsfria däck. Utöver detta kommer modellen med stötdämpare för extra bra komfort.


MK13 är CE-certifierad och uppfyller alla krav för elektriska komponenter och batteristandarder i Sverige.


SMART display och strålkastare

MyNordic MK13 är utrustad med en elegant smart display med hastighetsmätare och annan användbar information. Samtidigt har MK13 en vacker strålkastare som lyser bra och ser estetiskt bra ut. På scooterdisplayer har du en fullständig översikt över batterinivå, hastighetsläge och hastighet. Detta hjälper till att ge föraren en säkrare trafik med kontroll.


Applikation

MK13 har sin egen applikation som laddas ner till mobiltelefonen som visar användbar information, inklusive räckvidd, hastighet, felmeddelanden och mycket mer. Applikationen ger extra säkerhet, genom att snabbt kontrollera eventuella fel och batteriprocent, gör du arrangemang för bästa möjliga körning.


Broms ljus

Säkerhet är viktigt och signaler används i alla former för att tillhandahålla information. MyNordic MK13 är utrustad med ett bromsljus för att signalera att hastigheten saktar ner.


Punkteringsfria däck

MK13 levereras med punkteringsfria däck, för punktering är gammalt nytt. Däcken på enheten är utan luft, men komforten bevaras för att ge bästa möjliga körupplevelse. Nu behöver du naturligtvis inte oroa dig för punkteringar, för ditt fokus borde vara att njuta av turen.


Vikbar - 5 sekunder

Transportmedel är utformade för att spara tid och det är en av anledningarna till att elektriska skotrar har tagit marknaden med storm. Med MK13 kan kollektivtrafik enkelt kombineras - gå av med den elektriska skoter till närmaste busstation, sätt ihop enheten på 5 sekunder och gå på bussen. Enheten tar minimalt med utrymme, väger endast 12 kg och kan lätt lyftas av styret.