Tillbaka till toppen
Dagens deals

Till kampanjen

  • 8

    %

T4 KickScooter Elsparkcykel - 30km/h elcykel kickbike

1 / 1

T4 KickScooter Elsparkcykel - 30km/h elcykel kickbike

(3 recensioner)
3 599 kr

-8%

3 899 kr
Ta dig snabbt och effektivt till din destination med HT-T4 KickScootern från YouFs. Scootern är den kraftfull och stark elsparkcykel i jämförselse med sin vikt på endast 12,5kg. T4 är perfekt. Därutöver är scootern byggd för att klara av både asfalt
Läs mer

Ta dig snabbt och effektivt till din destination med HT-T4 KickScootern från YouFs. Scootern är den kraftfull och stark elsparkcykel i jämförselse med sin vikt på endast 12,5kg. T4 är perfekt. Därutöver är scootern byggd för att klara av både asfalt och lättare terräng, då den utan problem klarar av småsten och upp till 20 % stigning.

T4 är bekväm att köra tack vare honey comb däck som finns både fram och bak och är slanglösa däck, som också är utrustade med ett extra gelband på insidan för att motverka punktering. Scootern är fullt utrustad med fram- och bakljus, främre trumbroms och bakre elektronisk broms (som också fungerar även om den främre bromsen av någon anledning inte skulle fungera).
YouFs T4 som har en hastighet på maximalt 30km/h (hastigheten justeras direkt i appen) och en räckvidd på upp till 30-35 km. Scootern kan fällas ihop så du bekvämt, kan förvara den var du vill eller ta med den på bussen eller bak i bilen.

Med denna scooter slipper du oroa dig för punktering eftersom denna scooter är utrustad med Honeycomb däck som är tillverkade av solid gummi material och behöver ej pumpas.

OBS: Ej godkänd som cykel, får köras på egen mark eller inhägnat område.Tillverkaren nämner att produkten ska undvikas att köras i vattenpölar/regn eller utsättas för vatten samt att garantin inte täcks vid eventuella vattenskador.

Design
Elscootern har en elegant, mörkgrå yta och har robusta, 8.5-tums honeycomb däck som ger dig bekväm körning även i ojämn terräng.
Prestanda
Denna elscooter ger dig upp till 30-35 kilometers räckvidd, Scootern har en hastighet på upp till 30 kilometer i timmen vilket kan variera beroende på vikt och underlag samt batterinivå.
Appkontroll
Se din hastighet och batterinivå direkt i appen
Bromsar
Fordonet är utrustat med två bromsar, en bakre elektrisk och en pålitlig trumbroms framtill.
LED-lampa
Scootern har både fram- och baklampa så att du kan se vart du åker och alla andra se dig. Den har även blinkande bakre bromsbelysning.
Skärm
Du kan kontrollera återstående batterinivå och nuvarande hastighet på den informationsdisplayen på instrumentpanelen.

Specifikationer:
- Upp till 35km på en laddning (beroende på vikt & underlag)
- Upp till 30km/h i toppfart (beroende på vikt & underlag)
- Upp till maximal vikt på 120kg
- 10.4Ah laddningsbart batteri
- Laddningstid - 5 till 6 timmar

Upptäck mer inom Fordon & delar Fordon

Identifikation

EAN 7333204008323
Tillverkarens artikelnummer HT-T4
M

Morris

För 4 månader sedan

Funkar inte alls upp till 30 / 35 km den kan det räcka till 20 km Max full laddat O kompaniet man kan inte nå de ingen Mail eller tel

E

Erik A

För 4 månader sedan

Köpte denna scooter för 3 veckor sedan, och den fungerar jättebra och är enkel att hantera. Smidigt med appen också som jag enkelt skannade från styret och laddade ned.

A

Anette

För 7 dagar sedan

Har ej hämtad varan..Ångrade min beställning.

Ja, Jag rekommenderar den här produkten.