Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

X-PRO FX 125cc, Dirtbike
X-PRO FX 125cc, Dirtbike
X-PRO FX 125cc, Dirtbike
X-PRO FX 125cc, Dirtbike
X-PRO FX 125cc, Dirtbike
X-PRO FX 125cc, Dirtbike

1 / 6

X-PRO FX 125cc, Dirtbike

6995 kr
Prisvärd dirtbike Dirtbike X-Pro FX 125cc är den perfekta crossen för dig som vill testa på motorsport utan att det behöver kosta en förmögenhet. Baserad på välkända Honda CRF modellerna med en välbeprövad konstruktion som nu dessutom är förbättra
Läs mer

Prisvärd dirtbike

Dirtbike X-Pro FX 125cc är den perfekta crossen för dig som vill testa på motorsport utan att det behöver kosta en förmögenhet. Baserad på välkända Honda CRF modellerna med en välbeprövad konstruktion som nu dessutom är förbättrad på en rad punkter är detta kort och gott en riktigt bra dirtbike för pengarna.

Chassi och ramkonstruktion

Ramen kan ofta vara en svag punkt på många budgetcrossar men vi har valt att satsa lite extra på en kraftig ramkonstruktion av klassisk rörmodell med helsvetsade skarvar för maximal styrka och hållbarhet. Svingen är av robust boxmodell med dubbellagrad infästning i ramen.

Hjul, bromsar och däck

Med de grovmönstrade crossdäcken från Guangli får du bra fäste även i kraftig terräng och med 12 tums bakhjul och 14 tums framhjul får du den rätta midsize-känslan trots att denna dirtbike som sådan är ganska nätt i proportionerna för att kunna passa även de mindre förarna. Även en billigt dirtbike måste givetvis ha bromsar i toppklass. Vi har därför kostat på denna modell hydrauliska skivbromsar med 2-kolvs ok både fram och bak samt ventilerade waveskivor för optimal säkerhet.

Motor och växellåda

Motorn på denna dirtbike är en välbeprövad luftkyld 4-takts motor på hela 7,5hk som ger en toppfart på dryga 70km/h under optimala omständigheter. Den integrerade växellådan är av klassisk 4-växlad modell med 1:an ner och resten upp. Hela motorpaketet skyddas underifrån av en kraftig hasplåt i metall.

Vi vill att alla ska ha råd att ha kul i grusgropen!

Övrigt

Glöm inte att köpa till olja! Dirtbiken levereras med en transportolja i motorn som ska bytas efter en kortare inkörning. Det åtgår strax under en liter vid oljebyte, exakt oljemängd framgår i den medföljande manualen.

Dirtbiken levereras komplett med manual samt verktygssats.

Dokument

Manual

0
Bli den första att skriva en recension