Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Xiaomi Scooter 1S Black

(2)
Skriv en recension
-7%
Xiaomi Scooter 1S Black
Xiaomi Scooter 1S Black
Xiaomi Scooter 1S Black
Xiaomi Scooter 1S Black
Xiaomi Scooter 1S Black
Xiaomi Scooter 1S Black
Xiaomi Scooter 1S Black
Xiaomi Scooter 1S Black
4190 kr
Rekommenderat pris: 4490 kr
  • Lagerstatus: Finns i lager
    Beräknad leveranstid Snabb leverans
    1-2 arbetsdagar
  • Säljs och skickas av Electronordic

Bevaka produktens pris

Förvandla din dagliga pendling till en trevlig upplevelse med Xiaomi elscooter 1S MI25699. Välj mellan 3 hastighetslägen och njut av en maxhastighet på 25 km/h med 20 km räckvidd, som kan förbättras ytterligare tack vare det kinetiska energiåtervinningssystemet. Scootern är tillverkad av förstklassigt material med TPR-grepp och pneumatiska däck, så att din körning blir mer bekväm. Det dubbla bromssystemet, den ultraljusa strålkastaren, baklyset och flera reflektorer ger hög säkerhet och med hjälp av den multifunktionella instrumentpanelen kan du enkelt hantera din körning. Tack vare den kompakta, vikbara designen är scootern lätt att förvara.


Design

Tack vare ett styre med TPR-grepp och förbättrade pneumatiska däck blir din körning mer bekväm. Med en vikt på endast 12,5 kg och en hopfällbar design är scootern enkel att förvara.


Däck

Nya generationens 8,5 tum stora pneumatiska däck erbjuder en mycket jämnare körning, tack vare en förbättrad robusthet och punkteringsmotstånd.


Prestanda

Ta dig till dina destinationer snabbt med en maxhastighet på 25 km/h och en imponerande räckvidd på 20 km.


Hastighetsinställningar

Välj mellan tre olika hastighetsinställningar för olika områden. Standardläget möjliggör hastigheter på 0-20 km/h, som kan uppgraderas till 0-25 km/h genom att växla till sportläget. Slå på gångläget i trånga områden för att sakta ner till 0-5 km/h.


Kinetiskt energiåtervinningssystem

Räckvidden förbättras ytterligare tack vare det kinetiska energiåtervinningssystemet som gör att din scooter kan konvertera kinetisk energi från din körning till elektrisk energi.


Dubbla bromssystem

Bromsa säkert och med kortare avstånd tack vare det dubbla bromssystemet. Bakhjulet är utrustat med en stor perforerad skivbroms och framhjulet använder ett regenerativt E-ABS-bromssystem.


Lysen och sikt

Bra sikt är nyckeln till en säker körning. En ultraljus strålkastare på 2W säkerställer att du kan se ordentligt även på natten och baklyset varnar andra om din närvaro. Reflektorer har lagts till på scooterns sidor samt på fram- och baksidan.


Multifunktionell instrumentbräda

Få feedback i realtid på instrumentpanelens skärm och använd de intuitiva kontrollerna för en ännu bättre körupplevelse.


Smart batterihanteringssystem

Tack vare 6 smarta skyddsfunktioner utformade för att säkerställa högre säkerhet och längre batteritid, behöver du inte oroa dig för att få slut på batteri.


Smart app

Anslut din scooter till Mi Home-appen via Bluetooth för att övervaka dina kördata och anpassa styrinställningarna.

4.5

Baserat på  2 recensioner

Visa fler recensioner (-3)

Se även

Vi har just nu stängt chatten men maila oss gärna istället Vi försöker besvara alla mail inom 24 h och du kontaktar oss via mail här.