Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Air&Me Lendou luftrenare med HEPA-filter
Air&Me Lendou luftrenare med HEPA-filter
Air&Me Lendou luftrenare med HEPA-filter
Air&Me Lendou luftrenare med HEPA-filter
Air&Me Lendou luftrenare med HEPA-filter
Air&Me Lendou luftrenare med HEPA-filter
Air&Me Lendou luftrenare med HEPA-filter

1 / 7

Air&Me Lendou luftrenare med HEPA-filter

3399 kr
Luftrenare med förfilter, HEPA-filter med kol Byt färg och design på nolltid. Förfiltret är på utsidan och du kan välja mellan många färger och mönster Med två USB-uttag kan du ladda telefonen med en kabel från luftrenaren Laddningsplattan som tillb
 • Luftrenare med förfilter + HEPA-filter med kol
 • 2 USB-uttag för att ladda telefonen
 • Valfri trådlös laddningsplatta
 • Ändra design med nytt textilförfilter (valfritt)
 • Anslut till appen på telefonen
Läs mer
 • Luftrenare med förfilter, HEPA-filter med kol
 • Byt färg och design på nolltid. Förfiltret är på utsidan och du kan välja mellan många färger och mönster
 • Med två USB-uttag kan du ladda telefonen med en kabel från luftrenaren
 • Laddningsplattan som tillbehör gör att du kan ladda telefonen trådlöst genom att placera telefonen ovanpå luftrenaren
 • Två uppsättningar fötter ingår, välj hög eller låg
 • Kontrollera luftkvaliteten och kontrollera luftrenaren från appen på telefonen

Luftrenaren Lendou från Franske Air and Me som renar luften på fyra sätt samtidigt:

 1. Förfiltret täcker hela luftrenaren och tar bort stora partiklar. Detta kan rengöras med en dammsugare och håller länge. Eftersom förfiltret tar bort de stora partiklarna innan luften kommer in i HEPA-filtret, håller HEPA-filtret länge. Du kan få ett förfilter i flera färger och mönster och byta till vad som passar din design och ditt hem.
 2. HEPA-filter tar bort 99,97% av de små partiklarna. Detta rengör luften mycket bra. Om du är bra på att dammsuga eller tvätta förfiltret ofta har du en lång livslängd på HEPA-filtret.
 3. Kolfilter tar bort dålig lukt. Detta ger dig friskare luft. Kolfiltret är en del av HEPA-filtret.
 4. Jonisering av luften har två funktioner. Joniseringen hjälper till att avlägsna mer lukt och gör att partiklarna i luften lättare binder till förfiltret. Detta gör luftfiltret ännu mer effektivt.

Unik design och utbytbart förfilter
Luftrenaren Lendou har ett förfilter i textil som täcker hela luftrenaren. Du kan få det här filtret med olika mönster och du kan växla till den design som bäst passar din smak. Använd gärna ett förfilter en vecka och ett annat mönster nästa vecka. Då kan du alltid ha en i bruk och en för tvätt (kan tvättas i tvättmaskinen).

Välj fötter som passar dig
Lendou kommer med två uppsättningar fötter. Då kan du välja om du vill ha en liten luftrenare nere på golvet eller stå på en hylla, alternativt kan du ha höga fötter och få luftrenaren lite upp från golvet. Båda uppsättningarna ingår, välj din stil.

Använd luftrenaren för att ladda din telefon!
Luftrenaren har två USB-uttag. Du kan använda dessa för att ladda din telefon, surfplatta och liknande. Som ett alternativ kan du få en laddningsplatta till toppen av luftrenaren så att du kan ladda trådlöst. Om din telefon är förberedd för det, placera bara telefonen ovanpå luftrenaren så laddas den automatiskt. Gör det till en vana att din telefon ligger här, så att du alltid vet var du har den och att du alltid har ström på batteriet. Du får ren och frisk luft med köpet!

Alltid online
Luftrenaren kan anslutas till ditt nätverk hemma och du kan ladda ner en app till din telefon. Då kan du styra luftrenaren med telefonen och du kan se på telefonen hur luftkvaliteten är. Appen är inte en app endast för denna luftrenare. Air and Me har valt appen "Smart Life". Det här är samma app som många andra elektriska apparater använder. Du kan sedan styra många av dina saker hemma med samma app, även om de kommer från andra tillverkare. Använd samma app för avfuktare, belysning, tvättmaskin och så vidare.

Snabb kontroll av luftkvaliteten
I appen kan du få mycket information om luftkvaliteten hemma, men i en hektisk vardag vill du se detta snabbt. Luftrenaren har ett ljus som ändrar färg beroende på hur många partiklar som finns i luften:

 • Grönt ljus = luftkvaliteten är bra.
 • Orange ljus = luftkvaliteten är OK, men det bör rengöras något. Luftrenaren arbetar med fodralet.
 • Rött ljus = det finns för många partiklar i luften. Luftrenaren arbetar med fodralet.

För det mesta bör ljuset vara grönt. Ändå är det helt normalt att ljuset är orange eller rött då och då. Om du går förbi luftrenaren och virvlar upp lite damm från golvet registrerar den det. Ljuset kan ändras till orange i en minut. Om hunden kommer förbi och skakar kan den bli röd i några minuter. Det viktigaste är att luften rengörs kontinuerligt och att luftkvaliteten återgår till grönt ljus igen. Om du har mer rött ljus än grönt ljus har du ett stort problem och du bör genomföra andra åtgärder. Hitta källan till föroreningarna och gör något åt det. Överväg också att köpa en extra luftrenare om det är mycket dåligt för dig.

Snabbfakta

 • Luftrenare med förfilter + HEPA-filter med kol
 • 2 USB-uttag för att ladda telefonen
 • Valfri trådlös laddningsplatta
 • Ändra design med nytt textilförfilter (valfritt)
 • Anslut till appen på telefonen
0
Bli den första att skriva en recension

Liknande produkter

För tillfället är vår chat stängd. Skicka gärna ett mail istället, så återkommer vi så fort som möjligt. Vi försöker besvara samtliga frågor inom 24 timmar. Kontakta oss .