Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

AL-KO - BKS 2625 T

1 / 1

AL-KO - BKS 2625 T

2199 kr
Topphandsåg AL-KO BKS 2625 T- Kraftfull och vridstark - Balanserad vikt - Automatisk kedjesmörjning Ergonomiskt optimerad Tack vare de lättillgängliga kontrollerna och balanserad viktfördelning är gren beskäring och kronreduktioner enklare än någonsi
Läs mer

Topphandsåg AL-KO BKS 2625 T


- Kraftfull och vridstark
- Balanserad vikt
- Automatisk kedjesmörjning Ergonomiskt optimerad Tack vare de lättillgängliga kontrollerna och balanserad viktfördelning är gren beskäring och kronreduktioner enklare än någonsin.

Dubbel säkerhet Med systembromsen och handskyddsbygeln med snabbstopp för kedjan har du högsta säkerhet i alla situationer för ett tryggt och olycksfritt arbete.

Perfekt utrustad  Med fästögla, barkstöd, inställbar kedjesmörjning och nästan konstant vridmoment har skogsvårdssågen allt för komfortabel och smidig drift.

AL-KO Topphandsåg är särskilt avsedda för arbeten i trä och är uteslutande tänkt för personer som är utbildade användare i skogsvård. Lätt och behändig specialmotorsåg
FärgRöd
DriftkällaBensin
ProduktgruppMotorsåg
Auto. kedjesmörjningJa
Cylindervolym25.4
Kedjehastighet21
Svärdlängd25
Vikt3.2
0
Bli den första att skriva en recension

Liknande produkter

För tillfället är vår chat stängd. Skicka gärna ett mail istället, så återkommer vi så fort som möjligt. Vi försöker besvara samtliga frågor inom 24 timmar. Kontakta oss .