Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Produkten har lagts till i varukorgen
product image

Arlo VMS4330P-100EUS Pro 2

Till kassan

Se även

Arlo VMS4330P-100EUS Pro 2

(0)
Skriv en recension
Arlo VMS4330P-100EUS Pro 2
Arlo VMS4330P-100EUS Pro 2
Arlo VMS4330P-100EUS Pro 2
Arlo VMS4330P-100EUS Pro 2
Arlo VMS4330P-100EUS Pro 2
8999 kr
Tryggt köp

- Handla säkert på CDON. Läs mer

  • Beräknad leveranstid
    1-4 arbetsdagar
  • Säljs och skickas av CDON
  • Trådlösa kameror
  • 2-vägs kommunikation
  • Uppladdningsbara batterier
  • IP65-certifiering
  • Mörkerseende

Netgear Arlo Pro 2 VMS4330P är ett startpaket som ger tillgång till allt det du behöver för att komma igång med din smarta övervakning. Du får tre kameror samt basstationen som är hjärnan och hjärtat i systemet, och kopplas in till din router. Genom denna får du full kontroll över dina kameror som följer med i paketet. Vid behov går det även att komplettera med fler kameror, allt efter att ditt behov kan öka. De trådlösa övervakningskamerorna ger dig förutom väldigt bra bild- och ljudupptagning även: tvåvägs kommunikation, uppladdningsbart batteri och IP65-certifiering för utomhusbruk.


Skillnaderna på Arlo Pro och Arlo Pro 2 är att den nya versionen är i 1080p Full HD och kan, när den kopplas in till en strömkälla spela in 24 timmar om dygnet. En annan nyhet i Arlo Pro 2 är att du kan skapa "aktivitets-zoner" i appen där du vill att kameran skall hålla ett extra öga när ljud och rörelse inträffar, t.ex ingången på baksidan av huset eller till garaget.


Look Back-funktion
När Arlo Pro 2 är inkopplad till en strömkälla och inte drivs av batteri så har den ljud och rörelsedetektion. Det betyder att den spelar in 3 sekunder innan den upptäcker en rörelse eller ljud så att du får en komplett bild av vad som har hänt.


Snabb och smidig installation
För att komma igång synkar du basenheten till kamerorna, som är kompatibel både med Arlo Pro och tidigare Arlo-produkter. Sen är det bara att sätta upp dem där du vill ha den. Det smarta fästet som ingår består av en magnetisk kula som du sätter upp där du vill ha kameran, sen är det bara att sätta dit kameran och låta magneten hålla den på plats. Kamerorna kan även placeras på valfri plan yta tack vare dess platta botten.


Hög kvalitet och vädertålig
Kamerorna levererar hög kvalitet och kan filma i HD, och den inbyggda 2-vägs högtalaren gör att du både kan lyssna och prata genom kamerorna från din smarta mobilenhet. Tack vare mörkerseende kan dem filma i mörker, och IP65-certifieringen gör att de tål både värme, kyla, vind och vatten.


0.0

Baserat på  0 recensioner

Visa fler recensioner (-5)

Vi har just nu stängt chatten men maila oss gärna istället Vi försöker besvara alla mail inom 24 h och du kontaktar oss via mail här.
>