Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Boretti - BARILO - Bästa grilltunnan i test

Fri frakt
5699 kr
  • Lagerstatus: Finns i lager
    Beräknad leveranstid Snabb leverans
    3-5 arbetsdagar
    Fri frakt
  • Säljs och skickas av Hemmy

Bevaka produktens pris

Boretti - BARILO - Bäst i test "Bästa grilltunnan”
Stor grillyta på 84x41cm
Termometer i locket
Enkel asktömningMed sin rejäla storlek på 84 x 41-centimeter grillyta, är denna solida mästargrill idealisk för stora familjen som gillar att laga mat. Barilo är till för sanna kolgrillsafantaster. Denna traditionella tunnmodell är extremt populär och även perfekt för indirekt grillning med grillkol eller briketter. Barilo har tre avtagbara galler/laggar, två gjutjärnsgaller och ett stekbord i gjutjärn. Stålväggarna och de värmeresistenta handtagen ger en klassisk känsla till industridesignen. Det sägs att det är omöjligt att förbättra något som redan är perfekt, men vi försöker göra Barilo både större och bättre. Laga till aptitretare, huvudrätter och efterrätter på Barilo för den ultimata kulinariska upplevelsen.Sedan slutet på förra århundradet har Borettis varumärke representerat innovativa tekniker och enkelhet bland köksredskapen. Med vår kulinariska vision och italienska livsstil strävar vårt team med proffs kontinuerligt efter att uppnå den ultimata kvalitén, teknologin och designen. Vårt ultimata mål är att göra alla kulinariska skapelser av varje matlagningsfantast enklare och bättre, detta uppnår vi genom att skapa köksredskap och utomhuskök i en fantastiskt italiensk stil. Vårt utbud tillverkas i de mest högkvalitativa materialen och med iögonfallande design. Boretti skapar den perfekta kök och livsstils upplevelsen så att dina gastronomiska drömmar äntligen kan gå i uppfyllelse. Låt dig inspireras och upplev Borettis 'passione in cucina' (passion i köket) på egen hand.Från inspekto.se: Boretti Barilo grilltunna – Italiensk toppkvalitéBoretti är ett känt förstklassigt varumärke från Italien som tillverkar allt från kolgrillar till lyxiga vitvaror till köket. Boretti kolgrillen Barilo levererar både kvalité och en snygg design med många finesser. Tittar vi på utländska marknadsplatser så har Boretti Barilo grilltunnan fått toppbetyg från vanliga kundrecensioner. Om du är en riktig grillentusiast som älskar grilltunnor så är Boretti Barilo en fantastisk produkt av hög kvalité. Vikten på 43,5 kg avslöjar också att modellen inte är tillverkad av något billigt och tunt stål som vi ofta ser på lågprismodeller. Även om vi kanske hade önskat att det fanns en rökdel på sidan av grillen så ger vi modellen utmärkelsen ”Bästa grilltunnan”.Utmärkande specifikationer
Bra uppdelning av tre olika grillsektioner med en stekplatta i mitten
Stadig konstruktion på 43 kg som kommer hålla länge
Enkel tömning av aska genom att lyfta ut hela kolbäddsplattan
Grilltunna som gör grillning med indirekt värme enklare
Riktiga gjutjärnsdetaljer
Stor grillyta på 84 x 41 cm

4.5

Baserat på  3 recensioner

Visa fler recensioner (-2)

Övriga villkor

Returer Vi vet att allt kan hända. En vara blir skadad i transporten, är trasig när du ska testa den eller så har du helt enkelt ångrat dig. Enligt konsumentköplagen och lagen om distansavtal kan du ångra dig 14 dagar efter att du tagit emot eller hämtat ut din vara. En del varor kanske du inte testar samma dag som du får den så Hemmy erbjuder alltid 14 dagars öppet köp. Vi tänker på miljön och vill undvika att papper och plast slängs i onödan. Vi har därför valt att inte skicka med förtryckta retursedlar och returinstruktioner tillsammans med produkten. Är du i behov av en retursedel så skickar vi en till dig via mail eller post - som du fäster på kartongen. Kan jag returnera en testad produkt? Ja, förutom artiklar i vår Personvårdskategori, av hygieniska skäl. Övriga produkter får du testa, men inte använda mer än nödvändigt. Du måste även se till att alla delar och tillbehör returneras, även om emballage eventuellt är förstört. Vad kostar det att returnera en produkt? Varor som skickas som paket lämnar du in hos ett ombud med retursedeln på paketet. Retur på paketprodukter tar vi 95 kr för. Varor som levereras på pall och som du ångrar debiterar vi 495 kr i returfrakt för. Om du beställt en ny vara i samband med att vi ska hämta din retur bjuder vi på returfrakten. Hur gör jag? Kontakta oss gällande din order via https://cdon.se/support så hjälper vi dig på vägen. Var beredd på att vi kan behöva foton på eventuella trasiga varor eller transportskadat emballage. Vad händer sen? Vi kontaktar dig då fort som möjligt för att boka in din retur. När vi mottagit returen till vårt lager, kommer vi att granska den för att bedöma varans skick. Om du har betalat ditt köp redan, betalar vi ut dina pengar och du bör ha dem inom 3-5 bankdagar från att varan anländer till vårt lager.

Liknande produkter

För tillfället är vår chat stängd. Skicka gärna ett mail istället, så återkommer vi så fort som möjligt. Vi försöker besvara samtliga frågor inom 24 timmar. Kontakta oss .