Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Bosch Garden - Indego 400 Connect

(0)
Skriv en recension
Fri frakt
9990 kr
Fri frakt
  • Lagerstatus: Finns i lager
    Beräknad leveranstid Snabb leverans
    8-12 arbetsdagar
    Fri frakt
  • Säljs och skickas av Hemmy

Bevaka produktens pris


Navigationssystem Logicut
Uppkopplad teknik
PIN och larm
Autoladdning
Auto Calendar-funktion Smidig gräsmattskötsel. Håll trädgården i trim med Indego Connect via appen på din mobila enhet och njut av din fritid.Enkelt med auto-kalenderfunktionen Efter kartläggningen kommer Indego att rekommendera ett schema som passar storleken på din gräsmatta.Smidig. Automatisk drift Användaren behöver inte lägga någon tid på att klippa gräsmattan Indego fungerar självständigt när den en gång är aktiverad. Den går tillbaka själv för att laddas.Enklare kontroll. Starta och stoppa klippningen, kontrollera gräsklipparens status, redigera klippscheman och inställningar via den mobila appen.Effektiv. Med Logicut kommer Indego att känna till gräsmattans form och storlek och den kommer att beräkna den mest effektiva rutten att klippa. Den kommer ihåg var den redan har klippt.Klippning med parallella linjer, varierar riktningen för raderna vid varje ny klippsession för att undvika belastning på gräsmattan.Memorera klippsessionen. Så du kan använda den del av gräsmatta som redan har klippts medan Indego avslutar resten.Multigivarna upptäcker hinder, kör runt dem och återgår sedan till beräknad klippbana.Människa-maskin-gränssnitt med Auto Calendar-funktion ger intuitiv programmering och smidig användning.Minimal effektförbrukning lägre ljudnivå och luftutsläpp än vanliga klippare.
BatteritypLi-ion
KlippsystemKnivar
Medföljande tillbehör125m avgränsningskabel, 180 fästpinnar, vajeranslutningar x 2, Nätdel, Dockningsstation
FärgGrön
DriftkällaBatteri
ProduktgruppRobotgräsklippare
FjärrkontrollJa
MulcherJa
StöldalarmJa
UppsamlareNej
App-kompatibelJa
Klippyta400
Maximal lutning27
Min. klipphöjd3
Max. klipphöjd5
Klippbredd19
Uppladdningstid45
Drifttid30
Vikt7.5

0.0

Baserat på  0 recensioner

Visa fler recensioner (-5)

Övriga vilkor

Returer Vi vet att allt kan hända. En vara blir skadad i transporten, är trasig när du ska testa den eller så har du helt enkelt ångrat dig. Enligt konsumentköplagen och lagen om distansavtal kan du ångra dig 14 dagar efter att du tagit emot eller hämtat ut din vara. En del varor kanske du inte testar samma dag som du får den så Hemmy erbjuder alltid 14 dagars öppet köp. Vi tänker på miljön och vill undvika att papper och plast slängs i onödan. Vi har därför valt att inte skicka med förtryckta retursedlar och returinstruktioner tillsammans med produkten. Är du i behov av en retursedel så skickar vi en till dig via mail eller post - som du fäster på kartongen. Kan jag returnera en testad produkt? Ja, förutom artiklar i vår Personvårdskategori, av hygieniska skäl. Övriga produkter får du testa, men inte använda mer än nödvändigt. Du måste även se till att alla delar och tillbehör returneras, även om emballage eventuellt är förstört. Vad kostar det att returnera en produkt? Varor som skickas som paket lämnar du in hos ett ombud med retursedeln på paketet. Retur på paketprodukter tar vi 95 kr för. Varor som levereras på pall och som du ångrar debiterar vi 495 kr i returfrakt för. Om du beställt en ny vara i samband med att vi ska hämta din retur bjuder vi på returfrakten. Hur gör jag? Kontakta oss gällande din order via https://cdon.se/support så hjälper vi dig på vägen. Var beredd på att vi kan behöva foton på eventuella trasiga varor eller transportskadat emballage. Vad händer sen? Vi kontaktar dig då fort som möjligt för att boka in din retur. När vi mottagit returen till vårt lager, kommer vi att granska den för att bedöma varans skick. Om du har betalat ditt köp redan, betalar vi ut dina pengar och du bör ha dem inom 3-5 bankdagar från att varan anländer till vårt lager.

Se även

Vi har just nu stängt chatten men maila oss gärna istället Vi försöker besvara alla mail inom 24 h och du kontaktar oss via mail här.