Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Coway Luftrenare AP-1008CH 1

(6)
Skriv en recension
Coway Luftrenare AP-1008CH 1
Coway Luftrenare AP-1008CH 1
Coway Luftrenare AP-1008CH 1
Coway Luftrenare AP-1008CH 1
Coway Luftrenare AP-1008CH 1
2878 kr
  • Beräknad leveranstid Snabb leverans
    14-28 arbetsdagar
  • Säljs och skickas av Buildor

Bevaka produktens pris

Coway 1008CH är en stilren och energisnål luftrenare med intelligent trestegsfiltrering. Har förmågan att kunna läsa av luftrenligheten i ditt hem och ställer automatiskt in sig på den nivå som behövs för just den miljö den befinner sig i. Rekommenderad av Astma- och Allergiförbundet samt det Brittiska Allergiförbundet. Rekommendationen avser max rumsyta 17 kvm, driftsläge silent. Maximal arbetsyta 73 m2. Rening och HEPA - Coway 1008CH har HEPA-filter 12 och filtrerar ner till partikelstorlek 0.26 mikrometer (µm) och luftrenaren renar upp till 99,5%. 3-stegsfilter - Det inbyggda filtreringssystemet (förfilter, A3 mediumfilter och HEPA-filter) ger dig ren och ny luft dygnet runt. Tar även effektivt bort oönskade dofter som cigarettlukt, matlagningslukt samt andra hushållslukter. De olika filtren eliminerar: Förfilter - Behandlat med anti-bakteriella materiel och avlägsnar relativt stora dammkorn, pollen, mögel, hår från människor och husdjur med mera.

A3 mediumfilter - A3 mediumfilter (antibakteriellt kolfilter) tar bort partiklar som damm, pollen och oönskade dofter samt skyddar HEPA-filtret. Det tar också bort bakterier aktivt och kan rengöras med dammsugare.
HEPA-filter - Det högprestanda HEPA-filtret (HEPA-12) avlägsnar effektivt fina partiklar och cigarettrök samtidigt som de antibakteriella funktionerna och antimögelfunktionerna från de organiska antibakteriella materialen eliminerar bakterier och mögel. Filtret ska dammsugas från dess framsida, så att inte partiklarna dras längre in i filtret!
Filterbytesindikator - Smart indikator som visar när det är dags att byta filter.
Renhetsindikatorn - Har förmågan att kunna läsa av luftrenligheten i ditt hem och ställer automatiskt in sig på den nivå som behövs för just den miljön.
Auto ljus On/Off - Växlar till viloläge för tyst drift när rummet blir mörkt.
Tyst drift - Högeffektiv luftrening med tyst drift.
ECO - När ingen förorening upptäcks på 30 minuter kommer fläkten att stanna automatiskt för att spara energi.
Autoläge - Justerar automatiskt luftflödeshastigheten baserat på luftkvaliteten. Energiklass A.
Design - En perfekt kombination av slimmad design och kraftfulla prestanda.

Rumsstorlek upp till: 74 m2
Maximalt luftflöde: 350 m3/h
Höjd: 64,5 cm
Bredd: 35,4 cm
Djup: 19,4 cm
Vikt: 6,8 kg
Lägsta ljudnivå: 22 dB (A)
Högsta ljudnivå: 48 dB (A)
Effektförbrukning: 5-45 W
Garanti: 2 år

4.8

Baserat på  6 recensioner

Visa fler recensioner (1)

Leveransvillkor

Dold transportskada ska anmälas till CDON:s kundtjänst inom 5 arbetsdagar. Synlig skada ska alltid anmälas direkt till speditören samt noteras skriftligt av chauffören vid mottagandet av leveransen. Packa alltid upp och inspektera leveransen direkt i samband med mottagandet. Vid transportskador skall alltid emballaget sparas för eventuell reklamation till speditören eller utbyte av vara. En produkt där det är fastställt att skadan kan hänföras till transporten ersätts kostnadsfritt av en ny vara om skadan är anmäld i tid. Boka inte hantverkare innan leverans har skett och du synat ditt gods. Skulle försening ske eller godset vara skadat står Buildor inte för eventuella kompensationer för kostnader av hantverkare.

Se även

Vi har just nu stängt chatten men maila oss gärna istället Vi försöker besvara alla mail inom 24 h och du kontaktar oss via mail här.