Tillbaka till toppen

Nordens ledande marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Summerdeals
Electrolux - EXP34U338CW

1 / 1

Electrolux - EXP34U338CW

(11 recensioner)
Ingår i kampanjen: Sommarfavoriter
4 992 kr
ChillFlex Pro Portabel luftkonditionering A - Timer - 24 h - Helt automatisk: ställ in en önskad rumstemperatur - Sleep-funktion - perfekt för att ställa in en skön temeperatur i sovrummet - Avfuktnings-funktion för ett skönare inomhusklimat K
Läs mer

ChillFlex Pro Portabel luftkonditionering A


- Timer - 24 h
- Helt automatisk: ställ in en önskad rumstemperatur
- Sleep-funktion - perfekt för att ställa in en skön temeperatur i sovrummet
- Avfuktnings-funktion för ett skönare inomhusklimat Kom in och upplev känslan av frisk luft Få en härlig inomhusmiljö med ChillFlex Pro. Nu kan du få rätt temperatur när du vill koppla av. Sval och frisk luft inne när det är varmt ute.

Effektiv kylning Electrolux portabla luftkonditionering kommer med enastående kylkapacitet, samtidigt som den använder minimal mängd energi.

En hållbar lösning Använder en hållbar R290-gas som minskar den globala uppvärmningspotentialen (GWP) med 99,8 % jämfört med R410a.


FärgVit
ProduktgruppLuftkonditionering
DisplayJa
FjärrkontrollJa
TimerJa
VärmefunktionNej
Wi-Fi anslutningNej
Energimärkning kylaA
Förbrukning per timme kyla1.3
Förbrukning per timme värme1.3
Max. kapacitet kyla3.4
Max. ljudnivå64
Avfuktningskapacitet1.6
KylmediaR290
Vikt33
EnergiklassA
R

Ramses

För 3 månader sedan

Värd varje krona, en super bra AC på alla sätt! Snygg design och kyler verkligen bra. Rekommenderas!

Ja, Jag rekommenderar den här produkten.

H

Himler

För ett år sedan

AC:n är lätt att placera, lätt att använda stabil men framförallt allt effektiv!

Ja, Jag rekommenderar den här produkten.

B

Beckster

För ett år sedan

Helt ärligt är den snygg. Men lika ärligt är frånluftslangen ful. Den kyler inte så bra som man önskar, det står att den klarar 50 kvadratmeter, men den står inte emot eftermiddagshettan, då ökar temperaturen. Sen något hög strömförbrukning.

D

Daniel

För ett år sedan

Vi köpte ACn för att kyla ner övervåningen som på de bästa sommardagarna blir väldigt varm. Efter bara någon timmes körning är rummet betydligt svalare men för att få effekten att vara längre efter att man stängt av måste ACn förstås vara på många timmar så att även väggar/tak där solvärmen lagras kyls ner. En nackdel med alla AC är förstås att varmluften måste ledas ut men att stoppa ut slangen genom fönstret och täta med filt är enkelt när det bara handlar om några veckor per år. Barnen somnar nu betydligt enklare och klagar inte längre på värmen när de ska sova. Mycket bra investering och skulle aldrig nöja mig med någon apparat som drivs endast med kylklabbar. Detta är bättre!

Ja, Jag rekommenderar den här produkten.

S

SG

För 2 år sedan

Köpt 2019 efter värmeböljan 2018 men inte öppnad och körd förrän nu 2020. När det är 30 grader utomhus och jag ställer denna på ”16 grader”, ”hög fläkthastighet”, satt skiva för fönstret (tre timmars pappslöjd), lett ut stora snabeln därigenom, och tätat mina fem ventilationsgaller från bakdrag (man kan med rökflaska se hur det annars tenderar dra åt fel håll), så har denna apparat förskräckligt svårt att leverera kyla för mina 50+ kvadrat. Jag tittar nu runt var jag kan fått för mig att den skulle klara över 50 kvm, vet att jag köpte den just därför, till skillnad från snarlika modeller med lägre kvm specifikation, men nu verkar Electrolux mfl tagit bort den siffran från produktblad etc, så oklart vad som gäller idag. Hursomhelst lyckas jag pressa ner kylan max kanske fem grader dvs från 29 till 24 grader i dess absoluta närhet, men längre bort ingen som helst temperaturskillnad i lägenheten. Tycker det är märkligt att inte Electrolux är tydligare med vad den skall klara, ska vi kunder ägna oss åt gissningslekar. Dessutom har jag i skrivande stund ingen aning om hur lätt den tvättas invändigt (enligt manualen kommer den börja gapa om filterbyte eller dylikt efter 250 timmar dvs 10-20 dagar), hur länge kylmediet räcker (ingen som helst info om det i manualen, vet att det kan kosta nån tusing att byta för en AC till en bil), eller när man skall använda den lilla slangen (manualen är inkonsekvent och bara halvt begriplig om vad som är vad), dvs varit rätt ängslig att apparaten kan börja droppa vatten på trägolvet obevakad. Är nätterna svala så är det gränsfall om det inte är bättre att istället ha helt öppna fönster på nätterna, helt stängda på dagen, och inte använda den alls.