Tillbaka till toppen
Galaxylampa Stjärnprojektor Med Bluetooth Högtalare
Galaxylampa Stjärnprojektor Med Bluetooth Högtalare
Galaxylampa Stjärnprojektor Med Bluetooth Högtalare
Galaxylampa Stjärnprojektor Med Bluetooth Högtalare
Galaxylampa Stjärnprojektor Med Bluetooth Högtalare

1 / 5

Galaxylampa Stjärnprojektor Med Bluetooth Högtalare

(1 recension)
369 kr
Galaxylampa Stjärnprojektor Med Bluetooth Högtalare Galaxylampa Stjärnprojektor Med Bluetooth Högtalare är den självklara stämningshöjaren för ditt hem. Galaxylampan har en kraftfull LED-projektor som enkelt lyser upp hela ditt rum till en vacker
Läs mer

Galaxylampa Stjärnprojektor Med Bluetooth Högtalare

Galaxylampa Stjärnprojektor Med Bluetooth Högtalare är den självklara stämningshöjaren för ditt hem. Galaxylampan har en kraftfull LED-projektor som enkelt lyser upp hela ditt rum till en vacker galax. Med en inbyggd Bluetooth högtalare i din Galaxy lampa kan du dessutom lyssna på musik eller en godnattsaga åt ditt barn när det är dags att sova. Tillsammans med stjärnhimmeln som den här stjärnprojektorn skapar blir det en magisk kombination av ljud och ljus. Galaxy lampan är väldigt uppskattad av barn såväl som av vuxna.

Mysig Galaxylampa som tar dig in i en annan galax

Den här stjärnprojektorn har en kraftfull LED lampa som förvandlar ditt sovrum eller vardagsrum till en vacker galax. Med en räckvidd på 15-50 m2 så lyser galaxy lampan dessutom enkelt upp rummet du planerar att ha den i. Lampan är även en perfekt nattlampa åt ditt barn att ha i sovrummet. Tillsammans med flera valbara färger på din Galaxylampa får ditt barn en härlig miljö att somna i medans en godnattsaga spelas genom din Galaxylampa.

Party i en ny galax

Glöm discolampor och annan onödig belysning. Med din Galaxylampan har du faktiskt allt du behöver för att skapa en riktig feststämning hemma. Dina vänner kommer verkligen avundas den härliga atmosfären du enkelt skapat hemma med stjärnprojektorn. Du kan också enkelt med hjälp av den medföljande fjärrkontrollen styra ljusets många olika färger för att skapa den perfekta känslan.

Galaxylampan har en inbyggd Bluetooth högtalare

Med den inbyggda högtalaren kan du dessutom spela musik och låta LED belysningen och stjärnhimmeln blinka i takt till musiken som spelas. Spela lugn musik och upplev det harmoniska ljuset som sprids från Galaxylampan. Galaxylampan blir verkligen den perfekta lampan att somna till, oavsett om du är vuxen, barn eller tonåring. Galaxylampan passar alla.

Vart kan man köpa Galaxylampa?

Du hittar din Galaxympa Med Bluetooth Högtalare hos oss på Teknikgrabbarna.se. Vi har ett brett sortiment av olika Galaxy och rymdlampor till bra priser tillsammans med smidiga betalningslösningar genom Klarna.

Är Rymdlampan bra?

Rymdlampan är en populär lampa som tillsammans med en LED-lampa lyser upp ditt rum i en statisk stjärnhimmel på 12 kvm!  får du en perfekt nattlampa som ger dig en avslappnad och mysig miljö att somna i. Tillsammans med vår rymdlampa får du en lampa som minskar stress och ger dig ett lugn inombords. Med hjälp av den magnifika stjärnhimmel som vår Stjärnhimmel & rymdlampa ger dig!

Hur fungerar Galaxylampan?

Vår  drivs tillsammans med en vanlig strömadapter som kopplas in i valfritt vägguttag. Med hjälp av den batteridrivna fjärrkontrollen har du möjlighet att styra din Galaxylampas olika funktioner. Fjärrkontrollen drivs med dubbla AAA batterier (ej inkluderat) och styrs med en IR sensor. IR sensorns behöver riktas mot Galaxylampans iris (öga) som är markerat på Rymdlampan. Med hjälp av den medföljande fjärrkontrollen har du dessutom möjlighet att justera en rad olika inställningar på din Galaxylampa. Du kan till exempel justera färgen på din stjärnhimmel till 8 olika nyanser och även bestämma om du vill att din stjärnhimmel skall rotera i 3 olika hastigheter! Stjärnprojektorn har även en inbyggd Bluetooth högtalare som du kan ansluta din mobiltelefon till. Tillsammans med Bluetooth funktionen har du möjlighet att lyssna på stämningsfull musik medans du kollar på din egna galax!

Vart köper du din rymdlampa?

Rymdlampan köper du på Teknikgrabbarna.se webshop. Vi har ett flertal olika modeller av rymdlampor såsom stjärnhimlar och Galaxylampor. Teknikgrabbarna.se erbjuder ett brett sortiment av olika typer av rymdinspirerade lampor till alla typer av ändamål! Med våra rymdlampor får du perfekta nattlampor som ger ditt barn en trygg och mysig miljö att somna i. Är du intresserad av att se resterande sortiment av våra Galax och rymdlampor? Klicka !

H

Henrik

För en månad sedan

Fint ljus, och tillräckligt starkt för att täcka taket. Dock högt ljud på motorn som roterar men går att stänga av och få en statisk projektion.

Ja, Jag rekommenderar den här produkten.