Tillbaka till toppen

Nordens ledande marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Summerdeals
Gardena - Uppladdningsbar Cylindergräsklippare 380 Li

1 / 1

Gardena - Uppladdningsbar Cylindergräsklippare 380 Li

5 399 kr
Gardena - Uppladdningsbar Cylindergräsklippare 380 Li - Effekt 1150 W - Klippbredd 33cm - Batterikapacitet 3,2 Ah - Uppsamlare medföljer - Rekommenderad yta 400 m²För perfekt resultat utan ansträngning Tack vare den kontaktlösa klipptekniken, där
Läs mer

Gardena - Uppladdningsbar Cylindergräsklippare 380 Li


- Effekt 1150 W
- Klippbredd 33cm
- Batterikapacitet 3,2 Ah
- Uppsamlare medföljer
- Rekommenderad yta 400 m²För perfekt resultat utan ansträngning Tack vare den kontaktlösa klipptekniken, där klippcylindern och bottenbladet inte rör vid varandra, är klippningen ovanligt tyst.

Exakta och rena skär Både klippcylinder och bottenblad är rejäla och hållbara, så att klippningen görs lika rent och precist under lång tid.

Driver lätt Stora specialmönstrade hjul i mjukplast ger ett riktigt bra grepp i gräsmattan och underlättar styrningen.

Säker användning Den sladdlösa cylinderklipparen har inbyggt värme- och överbelastningsskydd som stannar maskinen vid överbelastning, och informerar om orsaken via en LED-display.

Kraftfull batteriteknik De kraftfulla litiumjonbatterierna är högpresterande, lättskötta, lättbytta, och saknar minneseffekt. En LED-display visar den aktuella laddningsnivån.

Engelsk gräsmatta med batterikraft - snabbt och enkelt utan sladdar GARDENA Accu Sladdlös cylinderklippare ger dig den perfekta engelska gräsmattan både snabbt och enkelt. Principen är enkel: när du skjuter på rör sig både cylinder och bottenblad utan att röra varandra. Stråna plockas upp och klipps av nästan som av en sax. Principen bygger på att klippcylindern och bottenbladet inte rör vid varandra, vilket gör arbetet betydligt tystare och behagligare. Härdad och klibbskyddad klippcylinder av kvalitetsstål samt slipat bottenblad ger rena och fina snitt så att mattan blir riktigt välskött. Uppsamlingspåsen tar hand om allt klipp och är lätt att tömma. Gräsklipparen drivs av ett lättskött litiumjonbatteri på 25 V / 3,2 Ah. Det kan laddas när som helst, och har ingen så kallad minneseffekt. När batteriet tas ur för laddning kan gräsklipparen fortfarande användas som handgräsklippare. GARDENA Accu Sladdlös Cylinderklippare är utrustad med flera funktioner och delar för ökad bekvämlighet under arbetet. Den har till exempel extra stora hjul i specialmönstrad mjukplast, ett ergonomiskt utformat handtag, och ett fällbart skaft som sparar plats vid förvaring. En enkel kontroll ställer in klipphöjden.


BatteritypLi-ion
FärgGrön
ProduktgruppBatterigräsklippare  
Ingår laddareJa
MulcherNej
SjälvgåendeNej
Batterispänning25
Min. klipphöjd1.2
Max. klipphöjd4.2
Klippbredd38
0
Bli den första att skriva en recension

Det finns inga recensioner