Tillbaka till toppen

Nordens ledande marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Summerdeals
Google Home Mini - Charcoal (EU)
Google Home Mini - Charcoal (EU)

1 / 2

Google Home Mini - Charcoal (EU)

(1 recension)
Ingår i kampanjen: Bästa deals
199 kr
Google Home Mini, digital röstassistent, 2,4/5GHz Wi-Fi, grå Digital röstassistent som via inbyggd mikrofon och högtalare kan användas för att styra hemmet samt svara med information. Genom att prata med enheten (engelska, franska, tyska eller j
Läs mer

Google Home Mini, digital röstassistent, 2,4/5GHz Wi-Fi, grå

Digital röstassistent som via inbyggd mikrofon och högtalare kan användas för att styra hemmet samt svara med information. Genom att prata med enheten (engelska, franska, tyska eller japanska) tas all information in och högtalaren svarar med att styra event eller med information beroende på vad som sägs. Kan exempelvis styra Philips Hue belysning, spela musik via Spotify eller starta TV:n och spela en TV-serie från Netflix via Chromecast.

Röstigenkänning

Google Home känner även av vem det är som pratar och kan ge personlig information om snabbaste resan till jobbet eller berätta om kommande kalenderevent. Kan även hjälpa till i köket med att berätta hur specifika recept lagas och kan användas som en smidig timer. Stöd för IFTTT. Ansluts till lokala nätverket via wifi (2,4 eller 5 GHz).

  • Mått(BxDxH): 98x98x42 mm
T

Tveksam

För ett år sedan

Fungerar som den ska, men svårt att installera om man ej talar tyska. Då instruktioner och förinställningarna var på tyska.

Ja, Jag rekommenderar den här produkten.