Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Google Nest Hello NC5100 Video Doorbell Black/White

(0)
Skriv en recension
Google Nest Hello NC5100 Video Doorbell Black/White
Google Nest Hello NC5100 Video Doorbell Black/White
Google Nest Hello NC5100 Video Doorbell Black/White
Google Nest Hello NC5100 Video Doorbell Black/White
Google Nest Hello NC5100 Video Doorbell Black/White
Google Nest Hello NC5100 Video Doorbell Black/White
Google Nest Hello NC5100 Video Doorbell Black/White
2965 kr
Frakt från 39 kr
 • Lagerstatus: Finns i lager
  Beräknad leveranstid Snabb leverans
  1-4 arbetsdagar
  Frakt från 39 kr
 • Säljs och skickas av CDON

Bevaka produktens pris

 • HD video
 • Night Vision
 • 24/7 streaming
 • HDR
 • 160° field of view

Nest Hello talar om vem som är vid dörren så att du aldrig missar en besökare eller ett paket. Den kan skilja på personer och föremål för att sedan varna dig. Med hjälp av Nest-appen kan du höra besökarna klart och tydligt och prata med dem. Och tack vare att den är ansluten till elnätet streamas video dygnet runt så att du alltid kan se vad som händer, Bluetooth, 802.11a/b/g/n/ac, 802.15.4, 2.4 Ghz, 5 GHz


Se vem som står vid dörren 
Nest Hello kan skicka en varning när någon ringer på eller när den upptäcker en person, en rörelse eller ett ljud. Varningar på mobilen innehåller en bild på händelsen så att du snabbt kan se vad som pågår.


Talk and Listen i HD 
Med hjälp av Nest-appen kan du höra besökarna klart och tydligt och prata med dem. Du kan också svara besökare snabbt med hjälp av snabbsvar. Välj bland förinspelade svar i appen som läses upp av Nest Hello.


Video i HD, dag som natt 
Tack vare HDR och Night Vision spelar Nest Hello in video med klar och skarp bild, dag som natt . Den ger dig hela bilden och du kan se personer från topp till tå eller paket på marken.


Streamar dygnet runt 
Titta på video som streamas live när du vill eller se en tre timmars historik med ögonblicksbilder så att du vet vad du har missat.


Tyst stund 
Inaktivera ljudenheten via Nest-appen, men fortsätt få aviseringar på mobilen. På så sätt undviker du att bebisen vaknar eller hundarna börjar skälla.


Professionell installation rekommenderas 
Nest Hello kräver en dörrklocka som är ansluten till elnätet med en transformator på 16 V och en ljudenhet. Vi rekommenderar att installationen utförs av en behörig fackman.


Nest Aware
Här är den nya Nest Aware - en prenumeration för alla kameror som håller ditt hem säkert dag och natt. Du har redan en prenumeration för alla Nest-kameror i ditt hem från 40 kr per månad. Detta ger dig 30-dagars videohistorik av händelser, samt intelligenta notifikationer. Med Nest Aware plus för 80 kr per månad får du 60-dagars videohistorik för hela dygnet.


Krav:
Kräver en dörrklocka som är ansluten till elnätet med en transformator (16 V AC–24 V AC, 8 VA) och en ljudenhet.


Wi-Fi 802.11b/g/n, 2,4 GHz (WEP-, WPA- och WPA2-kryptering stöds). En fungerande bredbandsanslutning med uppladdningshastighet på minst 2 Mbit/s.


En kompatibel mobil eller surfplatta med den kostnadsfria Nest-appen och Bluetooth 4.0. Du hittar mer information på nest.com/requirements


Vid 1 600 x 1 200 krävs en bandbredd på 800 till 2 000 kbit/s för uppladdning när video streamas med Nest Hello. När det är mycket rörelse i bilden används mer bandbredd av Nest Hello för att streama video.


Om du prenumererar på Nest Hello streamar kameran all video till molnet där det lagras säkert externt. Vid 1 600 x 1 200 kan varje kamera använda 150 GB till 600 GB i bandbredd för uppladdning per månad, beroende på inspelningskvalitet.0.0

Baserat på  0 recensioner

Visa fler recensioner (-5)

Se även

Vi har just nu stängt chatten men maila oss gärna istället Vi försöker besvara alla mail inom 24 h och du kontaktar oss via mail här.