Tillbaka till toppen
Dagens deals

Bli medlem idag!

Guardian Textil impregnering - skydd
Guardian Textil impregnering - skydd
Guardian Textil impregnering - skydd

1 / 3

Guardian Textil impregnering - skydd

279 kr
Guardian textilimpregnering ger ett effektivt skydd/impregnering av alla typer av tygklädda möbler så som soffor, mattor och textilier. Mycket enkelt att använda.  Impregneringen ändrar inte färg eller utseende på textilierna utan ger ett osynligt
Läs mer

Guardian textilimpregnering ger ett effektivt skydd/impregnering av alla typer av tygklädda möbler så som soffor, mattor och textilier.

Mycket enkelt att använda.  Impregneringen ändrar inte färg eller utseende på textilierna utan ger ett osynligt skydd. Vätska som hamnar på ytan som är behandlad tränger inte in utan pärlar sig på ytan och kan lätt avlägsnas. Av miljöhänsyn så är Guardian textil impregnering framställd med kolsyra som drivgas.

Volym: 500ml

Spray

Guardian

Guardian tillverkar och marknadsför vård och underhållsprodukter för möbler och textilier och har i sitt sortiment ett medel för alla material. Guardians målsättning är att erbjuda ett högkvalitativt och miljöriktigt medel för alla typer av material. Tillverkningen sker i Danmark under sträng kontroll och inga kompromisser görs i kvalitet eller miljöpåverkan.

Tillverkad i EU

Leveranstid ca 2-8 arbetsdagar

Identifikation

EAN 7340207833128
0
Bli den första att skriva en recension

Det finns inga recensioner