Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Hozelock Slangvinda Fast Reel Vägg 40 m

(0)
Skriv en recension
Hozelock Slangvinda Fast Reel Vägg 40 m
Hozelock Slangvinda Fast Reel Vägg 40 m
1679 kr
  • Lagerstatus: Finns i lager
    Beräknad leveranstid Snabb leverans
    10-15 arbetsdagar
  • Säljs och skickas av Buildor

Bevaka produktens pris

Ett unikt automatiskt skiktsystem gör användningen av den väggmonterade Fast Reel snabb och enkel att använda Den här slangvindan med enkel indragning är perfekt för medelstora till stora trädgårdar
Huvudfördelar: Levereras monterad och användningsklar Innehåller 40 m premiumslang och 2 m matarslang Slutet hölje för bättre skydd mot svåra väderförhållanden Det unika automatiska skiktsystemet leder enkelt slangen tillbaka på plats´
Denna innovativa väggmonterade slangvinda kommer med 40 m premiumslang och 2 m matarslang.
Med sitt slutna hölje skyddas slangen under förvaring och säkerställer slangens livslängd och kvalitet. 40 m Fast Reel är tillverkad av högklassig plast som står emot krävande trädgårdsuppgifter gång efter gång.
Slangvindan kommer med två års garanti och som de flesta Hozelock-produkter finns det ett komplett utbud av reservdelar tillgängliga för att förlänga livslängden ytterligare.
Hozelocks väggmonterade 40 m Fast Reel har ett omslutande hölje för att skydda mot slitage och en inbyggd säkerhetsspärr för att förhindra felaktig användning. Det unika automatiska skiktsystemet i kombination med det stora vevhandtaget säkerställer snabb, enkel och stressfri indragning av slangen utan att händerna blir smutsiga.
Dessutom gör det hopfällbara bärhandtaget att slangvindan är helt portabel om du inte vill hänga den på väggen, och allt kommer färdigmonterat.
Ett unikt automatiskt skiktsystem gör användningen av den väggmonterade Fast Reel snabb och enkel att använda Enkel indragning, Monterad, Väggmonterad

0.0

Baserat på  0 recensioner

Visa fler recensioner (-5)

Leveransvillkor

Dold transportskada ska anmälas till CDON:s kundtjänst inom 5 arbetsdagar. Synlig skada ska alltid anmälas direkt till speditören samt noteras skriftligt av chauffören vid mottagandet av leveransen. Packa alltid upp och inspektera leveransen direkt i samband med mottagandet. Vid transportskador skall alltid emballaget sparas för eventuell reklamation till speditören eller utbyte av vara. En produkt där det är fastställt att skadan kan hänföras till transporten ersätts kostnadsfritt av en ny vara om skadan är anmäld i tid. Boka inte hantverkare innan leverans har skett och du synat ditt gods. Skulle försening ske eller godset vara skadat står Buildor inte för eventuella kompensationer för kostnader av hantverkare.

Se även

Vi har just nu stängt chatten men maila oss gärna istället Vi försöker besvara alla mail inom 24 h och du kontaktar oss via mail här.