Tillbaka till toppen

Nordens ledande marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Summerdeals
Kaya 2-in-1 Air conditioning & Dehumdifier, 24L, Wi-Fi
Kaya 2-in-1 Air conditioning & Dehumdifier, 24L, Wi-Fi
Kaya 2-in-1 Air conditioning & Dehumdifier, 24L, Wi-Fi

1 / 3

Kaya 2-in-1 Air conditioning & Dehumdifier, 24L, Wi-Fi

(4 recensioner)
Ingår i kampanjen: Bästa deals Sommarfavoriter
2 155 kr

-28%

2 992 kr
Med en kylkapacitet på 9000 BTU är Kaya en kraftfull luftkonditionerad. Även på de varmaste sommardagarna kan Kaya kyla ditt hem. Med den inbyggda 24 timmars timerfunktionen kan du alltid komma hem till ett behagligt kylt hem. Luftkonditioneringsagg
Läs mer

Med en kylkapacitet på 9000 BTU är Kaya en kraftfull luftkonditionerad. Även på de varmaste sommardagarna kan Kaya kyla ditt hem. Med den inbyggda 24 timmars timerfunktionen kan du alltid komma hem till ett behagligt kylt hem. Luftkonditioneringsaggregatet Kaya är en mobil luftkonditionering, med en A-klassad energieffektivitet, tvättbart filter, LED och pekskärm samt fjärrkontroll.


Wifi – styr din luftkonditionering via telefonen

Denna avfuktare är utrustad med wifi, som gör det möjligt att styra enheten via mobiltelefon. Det är smart, flexibelt och innovativt


Kaya – kylning på kommando med 24-timmars timerfunktion

Med Kaya luftkonditionering är det inte långt till sval luft på varma dagar. Kaya har nämligen en inbyggd timer, så att du kan ställa in den på att kyla när du inte är hemma och komma hem till ett perfekt kylt hem. Kaya har en rekommenderad arbetsyta på upp till 30 m2 så det finns gott om möjligheter att använda den i större rum. De 360-graders robusta hjulen gör också att du enkelt kan flytta runt din luftkonditionering mellan dina rum. Modellen är vackert designad med den skandinaviska inredningsstilen i åtanke och har diskreta, integrerade handtag på sidorna.

Kaya – en luftkonditionering som både kan kyla och hålla hemmet avfuktat

Där många luftkonditioneringar står och samlar damm under de kalla månaderna har Eeese tänkt in fler funktioner när det stora utbudet av luftkonditioneringar skapades. Kaya har fördelen att den också fungerar som en avfuktare – med en avfuktningskapacitet på hela 24 liter per dag. Kaya luftkonditionering kan också blåsa luft ut på samma sätt som en ventilationsfläkt.

En luftkonditionering som uppfyller framtidens miljökrav

Med din Kaya luftkonditionering är du säker på att ha en maskin som är anpassad till framtidens miljökrav. Eeese har nämligen använt köldmediet R290, som är ett mer miljövänligt köldmedium än de fluorerade gaser (HFC) som tidigare har använts som köldmedier i luftkonditioneringsaggregat, de fluorerade gaser (HFC) som tidigare har använts som köldmedier i luftkonditioneringsaggregat, avfuktare och flera andra maskiner. Den miljövänliga gasen bidrar till att Kaya luftkonditionering är mer energieffektiv än de luftkonditioneringar som tidigare har setts på marknaden.

Kaya – en luftkonditionering som är lätt att installera

Med din Kaya luftkonditionering behöver du inte tänka på att borra hål i väggen för att leda ut den varma luften ur rummet. För denna typ av luftkonditionering ingår nämligen en fönstersats. Fönstersatsen består av ett munstycke och en platta som är lätt att fästa i fönstret.


Placera sedan munstycket på slangen som du därefter fäster i plattan. Så, då är din luftkonditionering klar att använda.

Kaya luftkonditionering manövreras enkelt via fjärrkontroll eller pekskärmen.

Kaya – en kvalitetsprodukt från eeese

Kaya ingår i den populära serien av Air från eeese. Alla luftkonditioneringsaggregat i denna serie är skapade utifrån målet om den perfekta synergin mellan gedigen kunskap om det europeiska klimatet och miljön, snygg och strömlinjeformad skandinavisk design och den senaste tekniken för

luftkonditioneringsaggregat och luftkylning. Därför uppfyller alla produkter från eeese från år 2020 framtidens miljökrav.

Choose green – go with eeese

Våra luftkonditioneringsaggregat och avfuktare innehåller köldmediet R290, som är ett mer miljövänligt köldmedium än de fluorerade gaser (HFC) som hittills har använts som köldmedium i luftkonditioneringsaggregat, avfuktare och många andra maskiner. Köldmediet R290 har en global uppvärmningspotential (GWP) på 3 som inte bryter ned ozonskiktet.


Kayas speciella talanger

• 9000 BTU

• Fönstersats ingår

• Energieffektivitetsklass A (2,61)

• max. 65 dB(A)

• Display med pekfunktion och fjärrkontroll

• Handtag i sidorna och hjulen som svänger i alla riktningar

• 24-timmars timer

• Indikator som visar när vattenbehållaren är full

• Tvättbart filter


Kayas specifikationer

Artikelnummer 2521

Rekommenderat arbetsområde m2 14-30

Kylkapacitet BTU/t 9000 (2630 W)

Strömförsörjning V/Hz 220-240/50

Strömförbrukning (kyla) 1010

Nominell ström (kyla) 4.4

Energieffektivitet (EER) Klass A 2,61

COP 2,3

Köldmedium R290

Fönstersats ingår Ja

Max ljudnivå dB(A) ≤ 65

Avfuktningskapacitet L/dygn 24

Luftcirkulation m3/h 350

Nettovikt; 8,5 kg 22

Bruttovikt kg 25,5

Produktens storlek (BDH) mm 354x338x698

Paketets storlek (BDH) mm 400x384x868

EAN 5704841025219

M

Marcus

För 6 dagar sedan

Ger snabb o bra effekt men låter lite mycke

A

Anonym

För 18 dagar sedan

Produkt som skulle kunna vara inköpt från wish. Tunt plast på hela smacket, skakar som en billig tvättmaskin, låter som den är på väg att skjutas upp i rymden när den är avstängd. Tillbaks skickad! Inväntar markulering av faktura, väntat ca 1 månad nu!

A

Anonym

För 19 dagar sedan

Enkel att installera! Fungerar utmärkt för mitt hobbyrum (25m2) med mycket elektronik igång. Aningen högt ljud vid inkörning men blir mer behagligt efter ett någon vecka.

Ja, Jag rekommenderar den här produkten.

M

Micke_70

För en månad sedan

Helt ok ac bra pris enda nackdelen är att den låter något högre än våra andra(lite dyrare)ac-enheter.

Ja, Jag rekommenderar den här produkten.