Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Meaco 20L Platinum avfuktare

Fri frakt
Meaco 20L Platinum avfuktare
Meaco 20L Platinum avfuktare
Meaco 20L Platinum avfuktare
Meaco 20L Platinum avfuktare
5499 kr
 • Lagerstatus: Finns i lager
  Beräknad leveranstid Snabb leverans
  3-6 arbetsdagar
  Fri frakt
 • Säljs och skickas av 24Nordic

Bevaka produktens pris

 • Hybrid luftrenare- och avfuktare med HEPA-filter
 • För bostäder upp till 200 m²
 • Energisparande och effektiv avfuktning
 • 20 liters kompressorbaserad avfuktare
 • Testvinnare ett antal gånger, i Norge och utomlands
 • HEPA-filter rengör luften
 • Minimal energiförbrukning
 • Displayen visar luftfuktigheten

Meaco 20L Platinum är en testvinnare - gång på gång!

Den vanligaste frågan vi får från våra kunder är "hur mycket kostar det att använda en avfuktare?" Detta indikerar att kunderna är medvetna om att all elektrisk utrustning de köper använder el och att summan kan betyda mycket för familjekonomin och för miljön. Meaco har alltid gjort sina avfuktare så effektiva som möjligt för att minimera kostnaderna. Med avfuktare av Platinum-serien har Meaco tagit detta till en helt ny nivå.

Jämför bara 255 watts energiförbrukning med andra 20-litersmodeller på marknaden. Du börjar se att skillnaden är betydande. Under maskinens livstid kommer du att kunna spara mycket pengar.

De flesta kompressorbaserade avfuktare har problem vid låga temperaturer, men denna avfuktare från Meaco lyckas faktiskt utnyttja sig själv även om temperaturen skulle sjunka mellan 5 och 10 grader. Detta har också påpekats i testerna från vilka? Tidskrift.

HEPA-filtret visar sig vara mycket populärt hos kunden. Det här är den enda typen av filter du kan använda på en avfuktare som verkligen tar bort allergener mindre än vad ögat kan se. Dessa är partiklar som pollen, dammkvalster, mögelsporer och mjäll från husdjur.

I avsaknad av goda europeiska testrutiner för avfuktare har Meaco 20L Platinum testats vid ett ledande internationellt och oberoende laboratorium i Hong Kong mot den mest uppdaterade standarden. Maskinen klarade testet med högsta möjliga nivå. För att uppnå denna standard var Meaco tvungen att se till att varje komponent var av högsta kvalitet för att maximera effektiviteten. Det betyder att vi med säkerhet kan säga att Meaco Platinum-serien sätter en ny standard och sticker ut väl från resten av marknaden.

För närvarande finns det tre modeller i Platinum-serien, en 12-liters avfuktare, den här 20-litersmodellen och 25L Superdry. Alla erbjuder lägre driftskostnader än motsvarande konkurrenter. Meaco 20L Platinum är på toppen av vilken? Best Buy flera år i rad och var också överlägset bäst i tester på klikk.no i Norge.

0.0

Baserat på  0 recensioner

Visa fler recensioner (-5)

Liknande produkter

För tillfället är vår chat stängd. Skicka gärna ett mail istället, så återkommer vi så fort som möjligt. Vi försöker besvara samtliga frågor inom 24 timmar. Kontakta oss .