Tillbaka till toppen

Nordens ledande marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Det våras för superdeals!

Se alla deals

Meaco Arete® One 25L avfuktare och luftrenare
Meaco Arete® One 25L avfuktare och luftrenare
Meaco Arete® One 25L avfuktare och luftrenare

1 / 3

Meaco Arete® One 25L avfuktare och luftrenare

4 499 kr

-20%

5 592 kr
Meaco Arete® One 25L avfuktare - Exemplarisk på alla sätt! Den tystaste, mest effektiva kombinerade avfuktaren och luftrenaren som någonsin gjorts. Designad och utvecklad i Storbritannien, designad och utvecklad för Skandinavien. Avfuktningskapac
  • Upp till 25 liter pr. dag och natt
  • Kombi avfuktare och luftrenare
  • Utvecklad för nordiska länder
  • Kommer med 5 års garanti
Läs mer

Meaco Arete® One 25L avfuktare - Exemplarisk på alla sätt!
Den tystaste, mest effektiva kombinerade avfuktaren och luftrenaren som någonsin gjorts. Designad och utvecklad i Storbritannien, designad och utvecklad för Skandinavien. Avfuktningskapacitet på upp till 25 liter per dag.

Meaco har tillverkat avfuktare i många år och har fått mycket feedback om hur den perfekta avfuktaren ska vara. Skandinavisk feedback har också registrerats för utvecklingsavdelningen. Detta har resulterat i en avfuktare som verkligen sätter standarden.

Speciellt utvecklad för de nordiska länderna
Nordiska kunder och återförsäljare har kommenterat hur de vill ha nästa generation avfuktare. Alla avfuktare fungerar bra i 30 graders värme. De nordiska kunderna har efterfrågat är en avfuktare med tillförlitlighet och energiförbrukning som en kompressoravfuktare har, men också med bra prestanda vid låg temperatur. Meaco Arete® One kan användas ner till 5 grader och har bra prestanda hela vägen ner till 10 grader. Du kan placera maskinen alldeles intill väggen, eftersom luftintaget är på sidorna. Vattentanken manövreras framifrån och till och med viktbalansen i vattentanken de har beräknat på, så det är en dröm att tömma tanken.

Meaco har utvecklat Arete® One som passar oss i norr! Avfuktaren levereras med HEPA-filter H13 (medicinsk kvalitet) - Detta är samma klass som de bästa luftrenarna kommer med.

Avfuktaren kommer med 5 års garanti.

Smart torktumlare
En enda knapp slår på maximal prestanda i sex timmar och Arete® One övervakar energiförbrukningen och stänger av kompressorn när den relativa luftfuktigheten når 35% RH för att spara ström. Den kraftfulla fläkten är på hela tiden för att se till att dina kläder torkar snabbt och effektivt.

Smart fukt
För att få ut det mesta av Meaco Arete® One är allt du behöver göra att trycka på en enda knapp. Arete® One tar hand om resten - bestämmer rätt fläkthastighet och ändrar prestanda upp eller ner efter behov.

Nattläge
Arete® One är så tyst att du kan använda den i eller nära ditt sovrum utan att störa din natts sömn. Tryck bara på nattläget för att stänga av alla lampor och pip Maskinen går i tyst läge.

Den tystaste avfuktaren någonsin
Det har tagit Meaco fem år att utveckla denna nya kombinerade avfuktare och luftrenare. Under de senaste två åren har Meaco arbetat för att göra det till den tystaste avfuktaren på marknaden eftersom Meaco vet hur viktigt låg ljudnivå är.

Mycket låg strömförbrukning
Som regel innebär låg ljudnivå ökad energiförbrukning. Med Arete® One har Meaco lyckats ändra detta, du kan hantera mycket effektiva driftskostnader, fortfarande i kombination med hög torkningskapacitet och de lägsta ljudnivåerna någonsin.

Användarvänlig tank
Meaco har lagt mycket tid och uppmärksamhet på att få vattentanken så bra som möjligt. Tanken har ett lock och ett bärhandtag så att du inte släpper ut en droppe. Du kan hälla från både vänster och höger sida, och tanken är extra stor (4,8 liter) så att du inte behöver tömma den så ofta. Om du vill montera en slang för kontinuerlig dränering ingår en adapter. Då kan du använda en vanlig trädgårdsslang. Innan "tanken full" -lampan tänds har maskinen väntat ett tag tills den sista droppen kommer ut. Då ska inget vatten droppa från maskinen när du tar ut tanken. Tanken är utformad så att den är lätt att ta tag i, dra ut och sätta tillbaka den på plats.

Tillbehör
Avfuktaren Meaco Arete® One är förberedd för en dräneringspump med ett eluttag i själva avfuktaren och en separat pump som är anpassad till denna avfuktare. Du kan köpa en extern hygrostat som pratar med avfuktaren via Bluetooth för att mäta luftfuktigheten någon annanstans.

Snabbfakta

  • Upp till 25 liter pr. dag och natt
  • Kombi avfuktare och luftrenare
  • Utvecklad för nordiska länder
  • Kommer med 5 års garanti
0
Bli den första att skriva en recension