Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Mspa - Mono F-MO061 Frame

Fri frakt
13490 kr
  • Lagerstatus: Finns i lager
    Beräknad leveranstid Snabb leverans
    3-5 arbetsdagar
    Fri frakt
  • Säljs och skickas av Hemmy

Bevaka produktens pris

Mono F-MO061 Frame Uppblåsbart utespa - Bada ute året runt ned till -30 grader!
Kan stå ute ned till minus 30 grader.
Plats för 5-6 personer
Rymmer 930L
Värmer till 42° C
138 st bubbelstrålar
Styv konstruktion med träinspirerad textur3-stegs bubbelfunktionKryp ned i ett avslappnande bubbelbad med 138 noggrant utplacerade dynamiska airjets. Detta uppblåsbara spabad med styv yttre konstruktion, har en kontrollbox på utsidan där enkelt du styr allt från bubbel och temperatur till rengöring.Drop stitch-konstruktionen tillsammans med DWF-materialet ger en extremt styv konstruktion med träinspirerad textur. Energisnål genom isoleringslösningarEtt isolerlock och isolermatta under spabadet gör att värmen hålls inne i badet. Enkla vattenbytenOm ni badar 2 gånger i veckan så bör du byta vatten endast 2-4 gånger/år. Tack vare en inbyggd UV-rengöring så håller spabadet hög vattenkvalitet. En integrerad tömningsventil gör det enkelt att byta vatten. En säker lösningDet halkfria bottenmaterialet förbättrar säkerheten i badet. Fjärrkontrollen är dessutom utrustad med barnlås så inget barn kan råka starta spabadets funktioner. Locket har säkerhetslås och smarta klickfästen.
FormRund
MaterialDWF
TypUppblåsbart Spabad
FärgGrå
ProduktgruppSpabad
JordfelsbrytareJa
ManöverpanelJa
Wi-Fi anslutningNej
Diameter innermått162
Max värmekapacitet40
Volym1200
Kapacitet antal personer6
Spänning230
Antal faser1
Vikt38

0.0

Baserat på  0 recensioner

Visa fler recensioner (-5)

Övriga villkor

Returer Vi vet att allt kan hända. En vara blir skadad i transporten, är trasig när du ska testa den eller så har du helt enkelt ångrat dig. Enligt konsumentköplagen och lagen om distansavtal kan du ångra dig 14 dagar efter att du tagit emot eller hämtat ut din vara. En del varor kanske du inte testar samma dag som du får den så Hemmy erbjuder alltid 14 dagars öppet köp. Vi tänker på miljön och vill undvika att papper och plast slängs i onödan. Vi har därför valt att inte skicka med förtryckta retursedlar och returinstruktioner tillsammans med produkten. Är du i behov av en retursedel så skickar vi en till dig via mail eller post - som du fäster på kartongen. Kan jag returnera en testad produkt? Ja, förutom artiklar i vår Personvårdskategori, av hygieniska skäl. Övriga produkter får du testa, men inte använda mer än nödvändigt. Du måste även se till att alla delar och tillbehör returneras, även om emballage eventuellt är förstört. Vad kostar det att returnera en produkt? Varor som skickas som paket lämnar du in hos ett ombud med retursedeln på paketet. Retur på paketprodukter tar vi 95 kr för. Varor som levereras på pall och som du ångrar debiterar vi 495 kr i returfrakt för. Om du beställt en ny vara i samband med att vi ska hämta din retur bjuder vi på returfrakten. Hur gör jag? Kontakta oss gällande din order via https://cdon.se/support så hjälper vi dig på vägen. Var beredd på att vi kan behöva foton på eventuella trasiga varor eller transportskadat emballage. Vad händer sen? Vi kontaktar dig då fort som möjligt för att boka in din retur. När vi mottagit returen till vårt lager, kommer vi att granska den för att bedöma varans skick. Om du har betalat ditt köp redan, betalar vi ut dina pengar och du bör ha dem inom 3-5 bankdagar från att varan anländer till vårt lager.

Liknande produkter

För tillfället är vår chat stängd. Skicka gärna ett mail istället, så återkommer vi så fort som möjligt. Vi försöker besvara samtliga frågor inom 24 timmar. Kontakta oss .