Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Muurikka Stekhäll Set 78 Pro

Muurikka Stekhäll Set 78 Pro
Muurikka Stekhäll Set 78 Pro
Muurikka Stekhäll Set 78 Pro
Muurikka Stekhäll Set 78 Pro
Muurikka Stekhäll Set 78 Pro
4699 kr
 • Lagerstatus: Finns i lager
  Beräknad leveranstid Snabb leverans
  2-5 arbetsdagar
 • Säljs och skickas av Buildor

Bevaka produktens pris

Muurikka SET 78 cm är ett av de populäraste produkterna från Muurikka, ett komplett paket som innehåller det mesta för att du snabbt ska komma igång!

 • Vidareutvecklat vindskydd i ett stycke.
 • Gasbrännaren är lätt att montera.
 • Gasbrännaren förblir ordentligt på plats.
 • Gasbrännaren har två separata reglage för att underlätta värmestyrningen.
 • Med en äkta och original Muurikka Stekhäll 78 cm förbereds maten enkelt för större grupp av människor.
 • Muurikka Silava ingår i paketet, med den förbereder du stekhällen för första användningen.
 • Stort utbud av tillbehör tillgängliga, till exempel wok- och paella-pannor och rökkärl m.m.

Det högkvalitativa Muurikka-setet innehåller det du behöver för framgångsrik utomhusmatlagning. Den multifunktionella Muurikka Stekhällen är bekväm med sin stora storlek. Med två reglage kan du skapa olika temperaturzoner vilket hjälper dig att tillreda olika råvaror samtidigt så att de blir färdiga i rätt tid. Detta skapar en varierad måltid för en större grupp! Muurikka Stekhäll förbereder alla typer av rätter: kött, fisk och vegetariska rätter m.m. Med Muurikka Silava som ingår i paketet så bränner du lättsamt in din stekhäll första gången. Sedan använder du produkten för att skydda hällen mot rost m.m. vilket gör din stekhäll till en livslång kamrat! Med överdraget så skyddar du både stekhäll och gasolbrännare från smuts och fukt.

Gasolbrännaren är en effektiv brännare med två slingor, det ger en jämn och bra värme på ett ögonblick. Vill man använda en mindre stekhäll vid något tillfälle eller annat kärl som man har till hands så använder man bara den inre gasolringen. Med denna version så kommer vindskyddet till gasolbrännaren i ett stycke, komplettera monteringen med fästen för gasolbrännaren och de långa benen så är du redo att börja laga mat.

Muurikka SET 78 cm PRO inkluderar

Muurikka 78 cm med ben
Muurikka Gasbrännare D-500 PRO med långa ben, 2 reglage, 14,1 kW
Muurikka Silava stekfett på tub
Muurikka Överdag

Har du inte sedan tidigare en regulator med tillhörande slang som har invändigt mått om minst 10 mm, så behöver du komplettera med detta.

0.0

Baserat på  0 recensioner

Visa fler recensioner (-5)

Leveransvillkor

Dold transportskada ska anmälas till CDON:s kundtjänst inom 5 arbetsdagar. Synlig skada ska alltid anmälas direkt till speditören samt noteras skriftligt av chauffören vid mottagandet av leveransen. Packa alltid upp och inspektera leveransen direkt i samband med mottagandet. Vid transportskador skall alltid emballaget sparas för eventuell reklamation till speditören eller utbyte av vara. En produkt där det är fastställt att skadan kan hänföras till transporten ersätts kostnadsfritt av en ny vara om skadan är anmäld i tid. Boka inte hantverkare innan leverans har skett och du synat ditt gods. Skulle försening ske eller godset vara skadat står Buildor inte för eventuella kompensationer för kostnader av hantverkare.

Liknande produkter

För tillfället är vår chat stängd. Skicka gärna ett mail istället, så återkommer vi så fort som möjligt. Vi försöker besvara samtliga frågor inom 24 timmar. Kontakta oss .