Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Nibe Varmvattenberedare Nibette CU 15L

(1)
Skriv en recension
Fri frakt
3499 kr
Fri frakt
  • Lagerstatus: Finns i lager
    Beräknad leveranstid Snabb leverans
    4-6 arbetsdagar
    Fri frakt
  • Säljs och skickas av Buildor

Bevaka produktens pris

NIBE varmvattenberedare NIBEtte CU 15L

Oavsett om du befinner dig i det mindre fritidshuset eller fixar i trädgården vid din kolonistuga är varmvatten alltid bra att ha. Med en NIBE varmvattenberedare NIBEtte CU 15L behöver du aldrig oroa dig för att vara utan varmvatten. Med en liten och smidig design och en tank på 15 liter är denna varmvattenberedare perfekt för det lilla fritidshuset. Den kommer med en enkel el- och vattenanslutning för att du lätt skall få ditt varmvatten. NIBE varmvattenberedare NIBEtte CU 15L går lika bra att hänga på en vägg som att stå på golvet.

NIBE varmvattenberedare NIBEtte CU 15L är designad för det där lilla utrymmet du gärna vill ha plats för annat i. Till ett mindre fritidshus eller kolonihus är den ett perfekt val , då den knappt tar upp någon plats alls. Men olika monteringssatser kan du ha den antingen hängandes eller ståendes, för att passa i alla vrår och utrymmen. Utsidan är gjord av hållbart stål för att tåla det mesta. På insidan är stålbehållaren korrosionsskyddad av koppar. Varmvattenberedaren är enkel att ansluta till ström via ett 230V jordat uttag.

NIBE varmvattenberedare NIBEtte CU 15L billigt till det lilla fritidshuset.

Beställ din NIBE varmvattenberedare NIBEtte CU 15L hos oss på Buildor.se och säkra ditt varmvatten till kolonihuset. Vi står för snabba leveranser för att du snabbt skall kunna börja använda den. Här på Buildor.se har vi ett stort sortiment av allt du kan önska dig till villan och fritidshuset. För att du skall kunna tänka på ditt hus och inte belasta plånboken tar vi inte ut onödiga kostnader och avgifter. Handla hos oss idag och du har öppet köp i två veckor.

Säkerhetsventil medföljer.

Garantitid: 3 år

Utförande: Korrosionsskydd Koppar
Spänning (V): 230, alt 400
IP-Klassning: IP24
Effekt (kW) 1-3
Serie: Nibette
Volym (l): 15
Höjd (mm): 395
Bredd (mm): 390
Djup (mm): 305

5.0

Baserat på  1 recensioner

Visa fler recensioner (-4)

Leveransvillkor

Dold transportskada ska anmälas till CDON:s kundtjänst inom 5 arbetsdagar. Synlig skada ska alltid anmälas direkt till speditören samt noteras skriftligt av chauffören vid mottagandet av leveransen. Packa alltid upp och inspektera leveransen direkt i samband med mottagandet. Vid transportskador skall alltid emballaget sparas för eventuell reklamation till speditören eller utbyte av vara. En produkt där det är fastställt att skadan kan hänföras till transporten ersätts kostnadsfritt av en ny vara om skadan är anmäld i tid. Boka inte hantverkare innan leverans har skett och du synat ditt gods. Skulle försening ske eller godset vara skadat står Buildor inte för eventuella kompensationer för kostnader av hantverkare.

Se även

Vi har just nu stängt chatten men maila oss gärna istället Vi försöker besvara alla mail inom 24 h och du kontaktar oss via mail här.