Tillbaka till toppen
Olimpia Splendid - Unico EASY S1 SF

1 / 1

Olimpia Splendid - Unico EASY S1 SF

13 995 kr
Olimpia Splendid - Unico EASY S1 SF - Intelligent autofunktion för att säkerställa ett perfekt klimat mäter Unico EASY S1 SF rummets temperatur och fuktighetsnivå för att sedan anpassa enheten för att få maximal klimatkomfort. - Timer för ekonomis
Läs mer

Olimpia Splendid - Unico EASY S1 SF


- Intelligent autofunktion för att säkerställa ett perfekt klimat mäter Unico EASY S1 SF rummets temperatur och fuktighetsnivå för att sedan anpassa enheten för att få maximal klimatkomfort.
- Timer för ekonomisk drift, kan timer användas så enheten stängs av efter viss tid, eller slås på vid viss tid.
- Sleep Med denna funktion kan kyltemperaturen sänkas automatisk
- Hög prestanda och effektivitet Unico EASY S1 SF skyddar miljön genom att den är A-klassificerad och använder endast miljövänligt köldmedium R410A.
- Filter för ren luft Unico EASY S1 SF har ett inbyggt luftfilter som kan rengöras. Du får sval luft som även renas från partiklar och damm.Follow Me Fjärrkontrollen har en inbyggd termostat. Placera den upp till 6-8 meter från enheten. Enheten kyler luften tills det område där fjärrkontrollen är placerad når det värde som ställts in på densamma har uppnåtts.

Tystgående Tack vare användningen av en nyutvecklad fläkt och den senaste generationen glidskovelkompressor i kombination med högeffektiv ljudisolering levererar Unico EASY S1 SF verkligen tyst drift på bara 33-44 db(A).

Unico EASY S1 SF är en kraftfull golvmodell som passar utrymmen där det saknas behov eller utrymme för väggmontage. Den har en kyleffekt på max 2,0 kW, energiklass A och kan hantera upp till 405 m³ luft/h samt avfukta 2,2 liter/h.

Unico har serie unika AC för fast väggmontage där den obligatoriska utedelen inte behövs. Unico EASY S1 SF är en slimmad golvmodell som tar minimal golvyta i anspråk. Det enda som behövs för att installera Unico EASY S1 SF är att borra två hål i väggen och se till att ett jordat vägguttag finns tillgängligt. Redan i fabriken tankas kylmediet som finns i Unico EASY S1 SF och det är hermetiskt tillslutet. Det innebär att den annars kostsamma installationen av en certifierad kyltekniker inte är nödvändig. Den som är händig klarar av installationen på egen hand, alternativt kan en vanlig hantverkare anlitas för jobbet att borra två hål i väggen.

Unico EASY S1 SF passar utmärkt där det av praktiska eller estetiska skäl inte går att installera ett traditionellt aggregat där utedelen ska hängas på ytterväggen. En annan fördel är att då utedelen saknas, minimeras risken för att anläggningen skadas av väder och vind, löv, snö och is. Andra passande användningsområden är kontor och arbetsplatser, Attefallshus, flyttbara lokaler som till exempel byggbodar samt sov- eller vardagsrum i en lägenhet, villa eller sommarhus.

En annan stor fördel med Unico EASY S1 SF är att du slipper problemet och besväret med den stora slangen för värmeutblåset som krävs då man använder en portabel AC. En portabel AC har sina fördelar i att vara just portabel, men det är inte många som anser det vara praktiskt med den stora utblåsslangen. Eftersom slangen leds ut genom ett fönster eller en dörr på glänt, läcker det in värme vilket kan försämra kyleffekten. Den som bor på marknivå i villa, lägenhet eller i en sommarstuga kan heller inte lämna lokalen obevakad eftersom det inte går att låsa där slangen finns uthängd. Med Unico EASY S1 SF slipper du det problemet!


0
Bli den första att skriva en recension

Det finns inga recensioner