Tillbaka till toppen
Dagens deals

Till kampanjen

Postlåda Berglund Stil 98
Postlåda Berglund Stil 98
Postlåda Berglund Stil 98

1 / 3

Postlåda Berglund Stil 98

711 kr
Sveriges genom tiderna mest sålda postlåda har nu vidareutvecklats för att möta dagens behov. En låsbar version för att skydda din post för objudna gäster. En kvalitetsprodukt, med gediget hantverk och material av hög kvalitet. Postlådan tillverkas i
Läs mer
Sveriges genom tiderna mest sålda postlåda har nu vidareutvecklats för att möta dagens behov. En låsbar version för att skydda din post för objudna gäster. En kvalitetsprodukt, med gediget hantverk och material av hög kvalitet. Postlådan tillverkas i Berglunds högsta plåtkvaliteter, i en elektrolytgalvaniserad stålplåt som sedan pulverlackeras.

Avancerad Tog Lock™- eller punktsvetsteknik gör postlådan tålig i skandinaviska väderförhållanden.1-HandDrop™ är ett enhandsinkast som underlättar utdelning av den dagliga posten. QualitySteel10™, Berglunds högsta plåtkvalitet. En elektrolytgalvaniserad stålplåt som pulverlackeras. 10 års genomrostgaranti. Med vik-tekniken BendingDesign™ får postlådan en stabil konstruktion. Med förborrade hål i bakkant för att passa upphängningsstolparna PostStick™ och Forma™.

SerieStil
TypPostlåda
Djup175 mm
Höjd370 mm
LåsbarJA
Bredd275 mm
Volym10 l

Identifikation

EAN 7391267101542
Tillverkarens artikelnummer 10154
0
Bli den första att skriva en recension

Det finns inga recensioner