Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Princess - 342000 Smart Glass Panel Heater

Fri frakt
1299 kr
  • Lagerstatus: Finns i lager
    Beräknad leveranstid Snabb leverans
    3-5 arbetsdagar
    Fri frakt
  • Säljs och skickas av Hemmy

Bevaka produktens pris

Princess - 342000 Smart Glass Panel Heater
Lyxig panelvärmare som värmer ditt vardagsrum, kontor eller vind
Lätt att styra via displaten eller smarttelefonen via HomeWizard Climate-appen
Passar i varje hem tack vare den moderna och tunna designen
Värmaren kan stängas av automatiskt genom att ställa in scheman i appen eller använda timerfunktionen
Detta kompakta element är en idealisk extravärmare och kan användas stående eller väggmonterad Lyxig design och omfattande möjligheter Princess Smart Panel Heater har ett lyxigt utseende på grund av glashöljet och LED-indikatorerna. Via skärmen eller appen på din smartphone kan du välja två olika värmeinställningar och ställa in timern. Med timern kan du bestämma hur länge du vill att elementet ska vara på och när den ska stängas av. Panelelementet har en justerbar termostat och kan ställas in mellan 15? till 35?.Värm ditt hem med HomeWizard Climate-appen Princess Smart Panel Heater är det perfekta tillskottet till ditt smarta hem. Med appen iOS eller Android HomeWizard Climate kan du styra panelelementet var du än är. I appen kan du slå på / stänga av värmen och justera temperaturen. Ställ in scheman eller börja värma ditt sovrum medan du städar. På så sätt behöver du aldrig sova i ett kallt sovrum.Säker att använda Smart Glass Panel Heater är mycket säker att använda. Elementet stängs automatiskt av när den blir för varm på grund av överhettningsskyddet. Utöver detta är panelelementet också säker att använda i ett hushåll med barn. Du kan aktivera barnsäkerhetslåset via displayen eller via appen när du placerar värmaren i ditt barns sovrum, så behöver du inte oroa dig.Kämpar du för att hålla ditt kontor varmt på vintern? Då är Princess Smart Glass Panel Heater verkligen något för dig. Panelelementet har en modern design och är en riktig blickfångare i ditt hem. Styr det smarta elementet via HomeWizard Climate-appen och se till att du alltid kommer hem till ett varmt och mysigt rum. På grund av 2000W-effekten värms elementet snabbt så att du aldrig behöver sitta länge i kylan. Montera panelelementet på väggen som permanent uppvärmning eller ta den med dig den till det rummet som behöver extra värme. Princess Smart Glass Panel Heater är ett verkligt tillskott till ditt smarta hem och oumbärlig på vintern.
MaterialGlas
PlaceringGolv/vägg
TermostattypElektriskt
FärgSvart
ProduktgruppElement
SkyddsklassIP21
DisplayNej
FjärrkontrollNej

0.0

Baserat på  0 recensioner

Visa fler recensioner (-5)

Övriga villkor

Returer Vi vet att allt kan hända. En vara blir skadad i transporten, är trasig när du ska testa den eller så har du helt enkelt ångrat dig. Enligt konsumentköplagen och lagen om distansavtal kan du ångra dig 14 dagar efter att du tagit emot eller hämtat ut din vara. En del varor kanske du inte testar samma dag som du får den så Hemmy erbjuder alltid 14 dagars öppet köp. Vi tänker på miljön och vill undvika att papper och plast slängs i onödan. Vi har därför valt att inte skicka med förtryckta retursedlar och returinstruktioner tillsammans med produkten. Är du i behov av en retursedel så skickar vi en till dig via mail eller post - som du fäster på kartongen. Kan jag returnera en testad produkt? Ja, förutom artiklar i vår Personvårdskategori, av hygieniska skäl. Övriga produkter får du testa, men inte använda mer än nödvändigt. Du måste även se till att alla delar och tillbehör returneras, även om emballage eventuellt är förstört. Vad kostar det att returnera en produkt? Varor som skickas som paket lämnar du in hos ett ombud med retursedeln på paketet. Retur på paketprodukter tar vi 95 kr för. Varor som levereras på pall och som du ångrar debiterar vi 495 kr i returfrakt för. Om du beställt en ny vara i samband med att vi ska hämta din retur bjuder vi på returfrakten. Hur gör jag? Kontakta oss gällande din order via https://cdon.se/support så hjälper vi dig på vägen. Var beredd på att vi kan behöva foton på eventuella trasiga varor eller transportskadat emballage. Vad händer sen? Vi kontaktar dig då fort som möjligt för att boka in din retur. När vi mottagit returen till vårt lager, kommer vi att granska den för att bedöma varans skick. Om du har betalat ditt köp redan, betalar vi ut dina pengar och du bör ha dem inom 3-5 bankdagar från att varan anländer till vårt lager.

Se även

Vi har just nu stängt chatten men maila oss gärna istället Vi försöker besvara alla mail inom 24 h och du kontaktar oss via mail här.