Tillbaka till toppen

Nordens ledande marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Summerdeals
Ring Spotlight Cam Battery white

1 / 1

Ring Spotlight Cam Battery white

2 190 kr
Skydda varje hörn av ditt hem med denna batteridrivna Spotlight Cam, en mångsidig trådlös HD-övervakningskamera som låter dig se, höra och tala med personer som befinner sig på din egendom från mobilen, surfplattan och datorn.   Spotlight Cam Batt
Läs mer

Skydda varje hörn av ditt hem med denna batteridrivna Spotlight Cam, en mångsidig trådlös HD-övervakningskamera som låter dig se, höra och tala med personer som befinner sig på din egendom från mobilen, surfplattan och datorn.

 

Spotlight Cam Battery

Spotlight Cam Battery är en batteridriven HD-kamera med tvåvägs kommunikation och spotlights för säkerhet där du behöver det.

 

Smart säkerhet överallt

Skydda varje hörn av ditt hem med denna batteridrivna Spotlight Cam, en mångsidig trådlös HD-övervakningskamera som låter dig se, höra och prata med personer som befinner sig på din egendom från mobilen, surfplattan och datorn.

 

Ha alltid koll på vem som är där

Justerbara rörelsesensorer skapar en idealisk miljö för dig och ditt hem. Med omedelbara rörelseaktiverade varningsmeddelanden, kommer du alltid att vara den första som får veta när någon befinner sig på din tomt.

 

Justerbar rörelsekänslighet

Anpassningsbara rörelsescheman

Omedelbara rörelseaktiverade varningsmeddelanden

Fantastisk 1080HD-video

Vidvinkelkameralins

Inbyggd mikrofon och högtalare

0
Bli den första att skriva en recension

Det finns inga recensioner