Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Snöslunga Alpina AS 31 E
Snöslunga Alpina AS 31 E

1 / 2

Snöslunga Alpina AS 31 E

1407 kr

-18%

Rek pris. 1710 kr
Alpina AS 31 E snöslunga är den bästa lösningen för att rengöra en veranda eller smalare tillfartsvägar, tillverkade av hårda material som asfalt eller cement. Denna modell är liten i storlek, vilket innebär att den enkelt kan lagras. Om du behöver e
Läs mer

Alpina AS 31 E snöslunga är den bästa lösningen för att rengöra en veranda eller smalare tillfartsvägar, tillverkade av hårda material som asfalt eller cement. Denna modell är liten i storlek, vilket innebär att den enkelt kan lagras. Om du behöver en snöslunga men inte har mycket lagringsutrymme tillgängligt är Alpina AS31 E-skäraren produkten för dig.


Alpina snöslunga är utrustad med ett teleskopiskt handtag och har ett justerbart fästsystem. Denna fräs är inte bara liten och enkel att förvara, den är också lätt, vilket innebär att du kommer att kunna hantera och transportera den enkelt. Den är enkel att montera och har utformats så att den kan användas av kvinnor. Alpine snöslungan har en tyst motor som inte stör dig under användning.


Alpina AS 31 E snöslunga är idealisk för enkel snörengöring utan för mycket ansträngning från din sida. En sådan enhet kommer att vara till stor nytta för din trädgård, eftersom du kommer att kunna städa stigarna i ditt hushåll och därmed undvika den massiva avlagringen av snö, vilket gör det svårt att komma åt ditt hem. Att vara enkel att använda och lätt att använda, gör Alpine cutter ditt vinterarbete enklare!


TEKNISKA SPECIFIKATIONER


Effekt 1000 W

Matningsspänning 230 V.

Maxhastighet (varv / min) 2200


PRESTANDA


Arbetsbredd 31 cm

Arbetshöjd 23 cm

Kastavstånd 4 m


STORLEK


Höjd 143 cm

Längd 38 cm

Bredd 37 cm

0
Bli den första att skriva en recension

Liknande produkter

För tillfället är vår chat stängd. Skicka gärna ett mail istället, så återkommer vi så fort som möjligt. Vi försöker besvara samtliga frågor inom 24 timmar. Kontakta oss .