Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Stiga SCM 240 R

(0)
Skriv en recension
989 kr
Frakt från 99 kr
  • Lagerstatus: Finns i lager
    Beräknad leveranstid Snabb leverans
    4-6 arbetsdagar
    Frakt från 99 kr
  • Säljs och skickas av Buildor

Bevaka produktens pris

STIGA SCM 240 R är en cylindergräsklippare med fem vassa, vinklade knivar för ett perfekt klippresultat. SCM 240 R har en klippbredd på 40 cm och en bakmonterad roller för en perfekt klippt gräsmatta. Den dubbla justeringsspaken låter dig enkelt och snabbt välja bland tre klipphöjder mellan 25 och 60 mm. Den praktiska gräsuppsamlaren som bakmonteras säljs separat.

Vält: Ja
Handtag: Anpassningsbar
Kabeldiameter inre: 2560 mm
Drivning: Ej självgående
Klippbredd: 40 cm
Klipphöjder: 25-60 mm
Klipphöjdsinställning: 2 spakar, 3 positioner
Cylinder: Standard cylinder
Knivtyp: Härdat stål
Antal knivar: 5
Spider number: 4
Utkastskärm: Bak

Garanti: 2 år

0.0

Baserat på  0 recensioner

Visa fler recensioner (-5)

Leveransvillkor

Dold transportskada ska anmälas till CDON:s kundtjänst inom 5 arbetsdagar. Synlig skada ska alltid anmälas direkt till speditören samt noteras skriftligt av chauffören vid mottagandet av leveransen. Packa alltid upp och inspektera leveransen direkt i samband med mottagandet. Vid transportskador skall alltid emballaget sparas för eventuell reklamation till speditören eller utbyte av vara. En produkt där det är fastställt att skadan kan hänföras till transporten ersätts kostnadsfritt av en ny vara om skadan är anmäld i tid. Boka inte hantverkare innan leverans har skett och du synat ditt gods. Skulle försening ske eller godset vara skadat står Buildor inte för eventuella kompensationer för kostnader av hantverkare.

Se även

Vi har just nu stängt chatten men maila oss gärna istället Vi försöker besvara alla mail inom 24 h och du kontaktar oss via mail här.