Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Stiga - SGT 24 AE 2,0 Ah

1 / 1

Stiga - SGT 24 AE 2,0 Ah

1390 kr
Batteridriven grästrimmer från StigaDrivs av ett 24V batteri Arbetsbredd på 25-30cm Klippvinkel som kan juster 90° som kanttrimmer funktion Batteri och laddare medföljer Grästrimmer som drivs av ett 24 V batteri med en klippvinkel som kan justeras 9
Läs mer
Batteridriven grästrimmer från Stiga
Drivs av ett 24V batteri
Arbetsbredd på 25-30cm
Klippvinkel som kan juster 90° som kanttrimmer funktion
Batteri och laddare medföljer Grästrimmer som drivs av ett 24 V batteri med en klippvinkel som kan justeras 90° samt kanttrimmerfunktion.Den batteridrivna grästrimmern STIGA SGT 24 AE är perfekt för att klippa gräs i trädgårdens alla hörn. Den batteridrivna grästrimmern är tyst och miljövänlig och har en arbetsbredd på 2530 cm. Detta i kombination med att riggen kan vinklas och huvudet vridas ger perfekt klippresultat även av gräsmattans kanter, samtidigt som en bekväm arbetsposition bibehålls. Enkelhandtaget med loop kan lätt justeras med det praktiska vredet. Riggen kan delas i två delar, för att spara plats när trimmern inte används och underlätta vid transport. Batteriet på 2 Ah och laddaren medföljer produkten.
BatteritypLi-ion
KlippsystemTråd
FärgGul
ProduktgruppGrästrimmer
Ingår laddareJa
TeleskopskaftNej
Wi-Fi anslutningNej
Batterispänning24
Effekt150
Max. ljudnivå96
Antal medföljande batterier1
Batterikapacitet2
Drifttid12
Vikt3
0
Bli den första att skriva en recension

Liknande produkter

För tillfället är vår chat stängd. Skicka gärna ett mail istället, så återkommer vi så fort som möjligt. Vi försöker besvara samtliga frågor inom 24 timmar. Kontakta oss .