Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Stiga - SMT 24 AE 4.0 Ah

Fri frakt
2390 kr
  • Lagerstatus: Finns i lager
    Beräknad leveranstid Snabb leverans
    3-5 arbetsdagar
    Fri frakt
  • Säljs och skickas av Hemmy

Bevaka produktens pris

Ett multifunktionellt verktyg med häcksax och beskärningssåg från Stiga
Drivs av ett 24V batteri
Häcksax på 51cm som kan vridas 105°
Beskärningssåg på 20cm
Batteri och laddare medföljer SMT 24 AE är ett praktiskt och mångsidigt batteridrivet verktyg. Detta multi-tool ger dig två maskiner i en, både häcksax och beskärningssåg, som klarar av många olika trädgårdsuppgifter som vanliga verktyg inte fixar. SMT 24 AE är en kraftfull men lätt maskin. Versionen med beskärningssåg väger 2,9 kg och häcksaxen 3,2 kg. Beskärningssågen har ett svärd på 20 cm som låter dig kapa högre belägna grenar medan häcksaxen är perfekt för underhåll av din häck. Tack vare att maskinen kan vridas 105° når du de flesta grenar enkelt. Kan även användas med ett förlängningsskaft på 70 cm. Ett batteri på 4 Ah och laddare medföljer.
BatteritypLi-ion
FärgGul
ProduktgruppHäcksax
Ingår laddareJa
SågfunktionJa
Wi-Fi anslutningNej
Svärdlängd51
Tandöppning18
Batterispänning24
Effekt180
Antal medföljande batterier1
Batterikapacitet4.0
Vikt6

0.0

Baserat på  0 recensioner

Visa fler recensioner (-5)

Övriga villkor

Returer Vi vet att allt kan hända. En vara blir skadad i transporten, är trasig när du ska testa den eller så har du helt enkelt ångrat dig. Enligt konsumentköplagen och lagen om distansavtal kan du ångra dig 14 dagar efter att du tagit emot eller hämtat ut din vara. En del varor kanske du inte testar samma dag som du får den så Hemmy erbjuder alltid 14 dagars öppet köp. Vi tänker på miljön och vill undvika att papper och plast slängs i onödan. Vi har därför valt att inte skicka med förtryckta retursedlar och returinstruktioner tillsammans med produkten. Är du i behov av en retursedel så skickar vi en till dig via mail eller post - som du fäster på kartongen. Kan jag returnera en testad produkt? Ja, förutom artiklar i vår Personvårdskategori, av hygieniska skäl. Övriga produkter får du testa, men inte använda mer än nödvändigt. Du måste även se till att alla delar och tillbehör returneras, även om emballage eventuellt är förstört. Vad kostar det att returnera en produkt? Varor som skickas som paket lämnar du in hos ett ombud med retursedeln på paketet. Retur på paketprodukter tar vi 95 kr för. Varor som levereras på pall och som du ångrar debiterar vi 495 kr i returfrakt för. Om du beställt en ny vara i samband med att vi ska hämta din retur bjuder vi på returfrakten. Hur gör jag? Kontakta oss gällande din order via https://cdon.se/support så hjälper vi dig på vägen. Var beredd på att vi kan behöva foton på eventuella trasiga varor eller transportskadat emballage. Vad händer sen? Vi kontaktar dig då fort som möjligt för att boka in din retur. När vi mottagit returen till vårt lager, kommer vi att granska den för att bedöma varans skick. Om du har betalat ditt köp redan, betalar vi ut dina pengar och du bör ha dem inom 3-5 bankdagar från att varan anländer till vårt lager.

Liknande produkter

För tillfället är vår chat stängd. Skicka gärna ett mail istället, så återkommer vi så fort som möjligt. Vi försöker besvara samtliga frågor inom 24 timmar. Kontakta oss .