Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

SweTrack Lite - Spårsändare för bil, båt och mc

SweTrack Lite - Spårsändare för bil, båt och mc
SweTrack Lite - Spårsändare för bil, båt och mc
499 kr
 • Lagerstatus: Finns i lager
  Beräknad leveranstid Snabb leverans
  1-3 arbetsdagar
 • Säljs och skickas av gpshuset.se

Bevaka produktens pris

 • Ultrakompakt spårsändare för alla typer av fordon
 • Realtidsspårning och rörelselarm
 • Fungerar i hela Europa
 • Superenkel montering
 • Ingen bindningstid
SweTrack Lite är en spårsändare för din bil, båt, mc eller husvagn. Den kommer med mobilapp, livespårning och geografiska stängsel, och ansluts med två enkla kablar till elsystemet i ditt fordon. Dessutom fungerar spårningen i hela Europa. Priset då, tänker du? Endast 499 kr. Bläddra vidare för att läsa mer!

Produkten monteras med två enkla kablar på elsystemet i ditt fordon, och levererar därefter problemfri livespårning via appen SweTrack Live. Du kan aktivera olika typer av larm, som gör att du exempelvis kan få en varning om båten lämnar bryggan. Detta gör SweTrack Lite till det perfekta stöldskyddet för din bil, båt, mc, husvagn eller husbil. SweTrack Lite är den ultimata blandningen mellan pris och prestanda, vilket gör den till ett utmärkt val för dig som vill skydda ditt fordon mot stöld och övriga tillgrepp. Produkten är knappt större än en tändare, vilket ger i stort sett oändliga möjligheter till dold montering; du kan placera den i motorutrymmet, bakom instrumentpanelen eller i bagageutrymmet - allt som krävs är en ledig plus- och minuspol för elanslutning!

Som alla andra SweTrack-produkter levereras SweTrack Lite med appen SweTrack Live, som låter dig följa fordonets position och ta emot varningsmeddelanden från fordonet, och dessutom kommer SweTrack Lite med ett integrerat SIM-kort som ger dig tillgång till samtliga mobilnät i varje land i hela Europa. Detta gör att produkten fungerar sömlöst över landsgränserna i Europa (EU, Norge & Schweiz). Det innebär även att enheten automatiskt väljer den operatör som har bäst täckning för tillfället i respektive land. På så sätt är SweTrack Lite perfekt för dig som både reser innanför och utanför Sveriges gränser med ditt fordon, eftersom du inte behöver oroa dig för att få maximal täckning i enheten.

-- FUNKTIONER --
• Livespårning
Genom appen SweTrack Live, som finns tillgänglig för datorer och mobila enheter, kan du alltid se fordonets aktuella position. SweTrack Lite uppdaterar sin position automatiskt varannan minut när den befinner sig i rörelse och var nionde minut vid stillastående, så att du alltid har koll på var ditt fordon befinner sig.
• Historik
Du kan, genom appen, begära ut fullständig historik och se hur fordonet har rört sig under valfri tidsperiod. Perfekt för att blicka tillbaka på sommarens bilsemester!
• Geografiska stängsel
Genom att aktivera ett geografiskt stängsel så kan du få en notis från appen om fordonet lämnar ett visst område - till exempel bryggan, garageuppfarten eller staden som du bor i. Skulle olyckan vara framme, så kan du följa alla bilens rörelser med SweTrack Live.
• Enkel montering
SweTrack Lite monteras med två kablar på fordonets befintliga elsystem, och det enda du behöver göra därefter är att ladda ned appen och skapa ett konto. Inga krångliga kommandon eller skruvmejslar - allt är redan inställt och klart, så att du kan börja spåra direkt.
• Datapaket som fungerar i hela Europa
I månadsavgiften för SweTrack Lite ingår ett datapaket som fungerar i hela Europa (EU, Norge & Schweiz). Dessutom kan GPS-spåraren växla sömlöst mellan alla operatörers nät, vilket gör att den alltid ansluter sig till den operatör som har bäst täckning för tillfället - även inom Sveriges gränser. På så sätt kan du vara säker på att SweTrack Lite alltid ger maximal spårningsprestanda.
• Vattentålig design
En GPS-spårare som ska monteras dolt i ett fordon måste tåla fukt, damm och stötar. Därför är SweTrack Lite IPX-5-klassad, så att den levererar problemfri spårning oavsett väder och vind.
• Inbyggt backupbatteri
SweTrack Lite strömförsörjs av fordonets elsystem, men har även ett inbyggt batteri på 100 mAh så att den kan fortsätta rapportera sin position om strömmen bryts. Så fort strömförsörjningen återupptas, så laddas batteriet upp.

-- INFORMATION OM TRAFIKAVGIFT/ABONNEMANG --
För övriga produkter krävs ett externt SIM-kort (abonnemang eller kontantkort från en operatör) som laddas på med SMS och/eller datatrafik. Detta behövs inte med SweTrack Lite.

SweTrack Lite har ett integrerat SIM-kort som laddas på via SweTracks hemsida och trafikavgiften är endast 49 kronor per aktiverad månad. I trafikavgiften ingår obegränsad spårning i Europa (EU, Norge & Schweiz), i samtliga operatörers nät. Produkten växlar sömlöst mellan de olika näten, så att den alltid är ansluten till den operatör som har bäst täckning. I Sverige växlar enheten exemplevis mellan Telia, Telenor och Tele2s nät och väljer den med bäst täckning för tillfället.

Datatrafiktjänsten är helt utan bindnings- eller uppsägningstider - du kan avaktivera och aktivera tjänsten efter tycke och smak, vilket innebär att du bara betalar för exakt den tid du vill använda spårningen. Perfekt för dig som har exempelvis båt eller husvagn, och bara vill använda spårningen under sommarhalvåret!

-- MÅTT OCH VIKT --
• Längd 7,3 cm, bredd 2,5 cm, höjd 1,2 cm
• Vikt 26 gram

-- PAKETETS INNEHÅLL --
SweTrack Lite GPS-spårare
Svensk manual
Kablage för montering i fordon
Kartong & garantibevis

0.0

Baserat på  0 recensioner

Visa fler recensioner (-5)

Se även

Vi har just nu stängt chatten men maila oss gärna istället Vi försöker besvara alla mail inom 24 h och du kontaktar oss via mail här.