Tillbaka till toppen
Thermacell MR300 C24 grön myggskydd kit med myggmedel
Thermacell MR300 C24 grön myggskydd kit med myggmedel
Thermacell MR300 C24 grön myggskydd kit med myggmedel

1 / 3

Thermacell MR300 C24 grön myggskydd kit med myggmedel

395 kr

-7%

424 kr
Effektiv myggmaskin Kompakt format Skapar en stor myggfri zon på upp till 20 m 2 Luktfri och ljudlös Effektiv och portabel myggmaskin MR300 är en liten, men som håller myggen på ett säkert avstånd. Maskinen utsöndrar ett luktfritt my
Läs mer
  • Effektiv myggmaskin
  • Kompakt format
  • Skapar en stor myggfri zon på upp till 20 m2
  • Luktfri och ljudlös

Effektiv och portabel myggmaskin

MR300 är en liten, men som håller myggen på ett säkert avstånd. Maskinen utsöndrar ett luktfritt myggmedel som ger upp till 96 procent skydd inom en zon på cirka 20 m2.

Den kan vara ett bra alternativ till både myggfångare, myggdödare och myggspray. Att skrämma bort myggen är betydligt enklare än att fånga dem och döda dem. Dessutom slipper du de starka kemikalier som myggsprayer ofta innehåller.

Myggskydd som är enkel att använda

Att använda MR300 är busenkelt - det enda du behöver göra är att starta maskinen med ett klick. Detta kan du dessutom göra med en hand.

När du startat myggskyddet kommer den att hetta upp mattan med myggmedel för att sedan utsöndra det på en radie av ungefär 20 m2. Myggmedlet är helt ljudlöst och dessutom luktfritt.

Vad ingår i kitet?

Förutom den kompakta myggmaskinen får du även med en bältesklämma som gör det extra enkelt att ta med din MR300 ut i skog och mark. Du får även med 6 stycken mattor med myggmedel och 2 gaspatroner.

För vem passar Thermacell MR300 myggskydd?

MR300 är en perfekt anti-mygglösning från för dig som vill bli av med mygg på ett enkelt och praktiskt sätt. Jämfört med andra medel mot mygg är den både ljudlös, luktfri och fri från starka kemikalier som kan irritera huden.

Tack vare den kompakta designen är MR300 mycket portabel, vilket betyder att du utan problem kan ta med den på vandringen, jakten eller fisketuren. Den går förstås lika bra att använda detta myggskydd på uteplatsen, terrassen eller campingen.

 

0
Bli den första att skriva en recension

Det finns inga recensioner