Tillbaka till toppen

Nordens ledande marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Summerdeals
Thermacell MR300 Mygg- och knottskydd, Vit
Thermacell MR300 Mygg- och knottskydd, Vit

1 / 2

Thermacell MR300 Mygg- och knottskydd, Vit

(4 recensioner)
Ingår i kampanjen: Bästa deals
395 kr

-17%

474 kr
Ett effektivt skydd mot mygg och knott. MR300 passar ypperligt både när du rör dig i skog och natur eller när du slagit läger för natten. Hölster finns som tillbehör och gör att du enkelt fäster MR300 på ryggsäcken, bältet el liknande. Apparaten l
Läs mer

Ett effektivt skydd mot mygg och knott. MR300 passar ypperligt både när du rör dig i skog och natur eller när du slagit läger för natten. Hölster finns som tillbehör och gör att du enkelt fäster MR300 på ryggsäcken, bältet el liknande. Apparaten levereras med en gaspatron som ger 12 timmars myggskydd.

Thermacell-produkter är idealisk för dig som vill kunna njuta av naturen utan att bli uppäten på köpet. Vare sig det är grillfesten, tältsemestern, fisketuren eller svamp-promenaden så skyddas du effektivt mot de små blodsugande flygfäna.

Egenskaper för Thermacell MR300

  • Effektivt mygg- och knottskydd
  • Skapar en skyddszon på ca 20m²
  • Portabel och lättanvänd
  • Ljudlös och luktfri

Förpackningen innehåller: 1 st MR300, 3 mattor med myggmedel och 1 gaspatron (ger 12 timmars skydd)

K

Kapajo

För 9 månader sedan

Effektiv och utan jobbig lukt!

Ja, Jag rekommenderar den här produkten.

F

FHT

För 10 månader sedan

Har använt thermacellen under hela sommaren och har aldrig haft så lite myggbett eller besvärats så lite av knott. Har tältar flera gånger i olika skogar (så fantastiskt att kunna vara nära vatten utan att bli uppäten av mygg), fungerar hemma och i stugor. Fantastiskt produkt som jag rekommenderar alla som störs av mygg & dy. Att köpa. Enkel och smidig att använda och väger inget.

Ja, Jag rekommenderar den här produkten.

F

Flugfiskaren

För 11 månader sedan

Flugfiskade i Bergslagsskogarna som är fulla av mygg och knott, fungerade perfekt. Provade helt utan andra "hjälpmedel" och hade inga besvär av dessa flugfän medan kompisarna gav upp i vanlig ordning för de fick vifta mer efter mygg/knott än fiska. Jag VET 3 personer som kommer att köpa en Thermacell så fort de hittar en.

R

Robban

För 11 månader sedan

För oss tar den bort både mygg och knott på vår altan. Superbra!!

Ja, Jag rekommenderar den här produkten.